Rick van Velthuysen boeken

Eigenschappen Rick van Velthuysen boeken

Prijs
v.a. 1.450
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Op aanvraag

Rick van Velthuysen boeken?

Rick van Velthuysen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rick van Velthuysen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rick van Velthuysen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rick van Velthuysen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rick van Velthuysen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rick van Velthuysen

Rick van Velthuysen heeft een lange radiogeschiedenis. Voor Radio 538 maakte hij programma als ‘MiddagRick’ en ‘Midden in de N8Rick’. Op Radio Veronica was hij jarenlang in de ochtend te horen tussen 6:00 en 9:00 uur. In 2014 wint Ricks ochtendshow de Gouden RadioRing voor beste programma.

In februari 2015 verkast Rick naar het weekend van Radio Veronica, om eind 2016 helemaal te vertrekken bij de zender. De laatste maanden is Rick actief als dj op het online radiostation Traffic Radio. Daar presenteert hij de ochtendshow.

Rick van Velthuysen begint vanaf januari 2019 bij NPO Radio 2. Voor PowNed gaat hij vier dagen per week tussen 2:00 en 4:00 uur het programma ‘RickvanV’ presenteren. De omroep maakte onlangs al bekend zendtijd op Radio 2 te willen. De uren tussen twee en vier zijn nu nog bedoeld voor jong talent.

Met het nachtelijke programma wil Rick de late luisteraars op Radio 2 ‘onderhouden met een breed toegankelijk programma, van humor tot onderhoudende gesprekken met uiteenlopende studiogasten, van muziek tot inbelgesprekjes met luisteraars.’

Omroepvoorzitter Dominique Weesie: “Rick draagt met zijn jarenlange ervaring bij diverse andere zenders een schat aan ervaring mee en heeft in het verleden al laten zien dat hij excelleert in radio maken. Zijn persoonlijkheid en stijl van radio maken passen goed bij de identiteit van onze omroep.”

Rick en PowNed zijn geen onbekenden van elkaar. De dj was eerder actief voor de omroep als voice-over van het televisieprogramma ‘De Week van PowNed’.

Rick van Velthuysen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rick van Velthuysen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rick van Velthuysen en de eventuele overige kosten om een optreden van Rick van Velthuysen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rick van Velthuysen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rick van Velthuysen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag