De Hofnar boeken

Eigenschappen De Hofnar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60/ 90 min.

De Hofnar boeken?

De Hofnar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Hofnar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Hofnar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Hofnar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Hofnar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie De Hofnar

Biografie De Hofnar

De Hofnar vergaarde in 2014 internationale bekendheid met zijn  nummers ‘Zonnestraal‘, ‘Volgelvlucht‘, ‘Oxas‘, ‘Bloesem‘ en ‘All Of Me‘ (Bootleg). Hierna volgden releases op Armada Music, Sony en Universal. Met officiele remixes voor de grootste der aarde als Tiesto, Armin van Buuren en Laidback Luke voegde hij zich tot een select gezelschap. Sindsdien tourt hij over heel de wereld.

In 2013 bracht hij zijn debuut single “Oxas“ uit, in samenwerking met Gamper & Dadoni, die werd gereleased op MGM Records. Deze plaat zit inmiddels over 20 miljoen plays op Spotify. Kort hierna was het tijd voor zijn eerste EP: “Zonnestraal” die werd gereleased op Crosswalk. Deze EP haalde meer dan 6 miljoen plays op Spotify en Soundcloud. Daarnaast had hij natuurlijk ook zijn bekende remixes van Same Love (Macklemore), All of Me (John Legend) en Klanga (Gostan), die meer dan 15 miljoen plays op Youtube en Soundcloud hebben en worden gesupport door Tiësto, Oliver Heldens en Sam Feldt.

Nadat hij samen met Sam Feldt het nummer Bloesem uitbracht op Spinnin’ Deep en meerdere remixes op Armada, Sony, Universal en Warner, was het tijd voor een collab met Zuid Afrikaanse live act Goodluck. Het nummer Back in the day, uitgebracht op Armada Deep, kwam in Zuid Afrika op nummer 1 in de charts in de zomer van 2016.

Sinds 2014 is De Hofnar non-stop aan het toeren door Europa en speelde hij al op grote festivals zoals Extrema Outdoor, WiSH Outdoor en Summer Festival. Snel hierna volgde Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Dit was nog niet alles want snel kwamen er aanvragen van Tiësto, Laidback Luke, Armin van Buuren en Pete Tong voor het maken van officiele remixes voor hun tracks. De Hofnar: ‘’Het is echt een fantastisch gevoel als zulke legends je vragen om een remix te maken. Ik kan het nog steeds niet geloven’’.

De Hofnar ziet zichzelf als iemand die het publiek voorziet van vreugde en plezier. Hierdoor ook de keuze voor zijn naam. Zijn slogan is niet voor niks: You’re the kings and queens and I’m just here to entertain you.’’

Deze verwijzing komt ook terug bij de naam van zijn album ‘’King’s and Queens’’. Het eerste nummer hiervan werd uitgebracht in 2017 op Armada en zal verspreid uitkomen met de laatste tracks in 2018. Dit was niet zonder resultaat want al binnen een paar maanden waren er miljoenen plays op Spotify en werd de radio gehaald in verschillende landen zoals Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Brazilie en Engeland waar hij werd gepremieerd op BBC Radio 1.

De Hofnar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Hofnar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Hofnar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Hofnar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Hofnar checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte De Hofnar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag