Gijs Staverman

Eigenschappen Gijs Staverman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Gijs Staverman boeken?

Gijs Staverman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gijs Staverman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gijs Staverman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gijs Staverman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gijs Staverman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gijs Staverman

Gijs Staverman werd geboren op 23 maart 1966 in Alkmaar. Hij startte zijn carrière als DJ in 1979 bij de lokale ziekenomroep, het serieuze werk begon in 1991 toen hij zijn intrede deed bij Veronica FM. Hier presenteerde hij onder andere ‘O wat een nacht’, ‘Ook goedemorgen’ en ‘de Mega Top 50’. Al snel werden ook de eerste stappen in televisieland gezet met de presentatie van ‘de Nederlandse Top 40′. Na succesvolle tv-programma’s als ‘Veronica goes down under’, ‘Streetlive’ en ‘Boobytrap’, maakte hij in 2001 de overstap van Veronica naar Yorin. Hier presenteerde hij o. a. ‘Starmaker’, ‘Lovetest’, ‘Typisch ’90’, ‘Staverman Ziet Alles’ en ‘De Farm’. Voor RTL4 presenteerde hij de programma’s ‘Boarding Now’ en ‘Nederland vs. de wereld’. Bij Yorin FM was hij te horen in de programma’s ‘Gijs en Wout in de middag’, ‘Staverman op Stelten’ en ‘Stavermans Classics’. In 2006 maakt Gijs de overstap naar Q-Music. In de maand augustus neemt hij het programma van Jeroen van Inkel over vanaf 2 oktober is hij iedere werkdag tussen 10. 00 en 12. 00 uur te beluisteren in zijn eigen radioprogramma. Niet alleen is Gijs te horen en te zien op radio en televisie, maar hij presenteert ook evenementen, zoals de Mega Music Dance Experience, NJoy in Sixflags Holland, Pepsi Chart Live, het Idols Concert in Ahoy, Koninginnedag op het Spui in Amsterdam en Starmaker Live in de Heineken Music Hall. Daarnaast heeft Gijs in 2002 zijn eigen bedrijf underDOGmedia opgestart. Hier bedenkt hij samen met een klein team nieuwe ideeën voor radio, televisie, evenementen en internet. Ook staat Gijs als DJ, zowel solo als met DJ Flo, in het hele land met een wervelende drive-in show.

Gijs Staverman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gijs Staverman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gijs Staverman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gijs Staverman en de eventuele overige kosten om een optreden van Gijs Staverman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gijs Staverman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gijs Staverman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gijs Staverman checken, een gratis optie plaatsen op Gijs Staverman en de boeking(en) van Gijs Staverman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Gijs Staverman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag