Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden:
Artiestenburo2010 bv faciliteert online artiesten- en entertainmentcontent via haar web portal Artiestenburo2010.nl
De handling van boekingsaanvragen wordt uitbesteed aan BURO2010 bv.

Buro2010 bv is officieel en erkend lid van het Centrum voor Live Communication (branchevereniging CLC VECTA).
U kunt de algemene voorwaarden van CLC VECTA en BURO2010 hier bekijken.

OVER CLC-VECTA: 

CLC-VECTA draagt bij aan de optimale profilering van het medium Live Communication en aan de verdere professionalisering van de Live Communication branche en onze circa 210 leden door te informeren, adviseren, ondersteunen en inspireren. Dit doen we onder meer door interessante bijeenkomsten te organiseren en nieuws, relavante cijfers en kennisdocumenten te delen. Daarnaast doen we, in samenwerking met Hogescholen, structureel onderzoek naar de meerwaarde van Live Communication. Bovendien behartigen we de (collectieve) belangen van onze leden en bieden we een aantrekkelijk voordelenpakket.

Organisatie
CLC-VECTA wordt gevormd door het bestuur, bestaand uit een dagelijks bestuur en een algemeen bestuur, de directie en het verenigingsbureau. De directie en het verenigingsbureau zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. De diverse mediums in de Live Communication branche zijn vertegenwoordigd in afzonderlijke platformen. Speciaal voor young professionals binnen de branche is Platform Y-Live ingericht. Elk platform heeft zijn eigen Platformvertegenwoordigers en een Platformwoordvoerder. Deze woordvoerders vormen, samen met het dagelijks bestuur, het algemeen bestuur.

Historie
CLC Centrum voor Live Communication is in januari 2007 voortgekomen uit Exhibition Services Association Holland (ESAH), de branchevereniging voor beurzen en evenementen Nederland (F.B.T.N.) en de Vereniging Nederlandse Congres- en vergaderbelangen (VNC). In 2010 is het CLC gefuseerd met de Vereniging van organisatoren voor Evenementen, Concerten en TheaterActiviteiten (VECTA) en heeft de vereniging de naam CLC-VECTA Centrum voor Live Communication gekregen.