Geert Bergers boeken

Eigenschappen DJ Geert Bergers boeken

Prijs
v.a. 1.150

DJ Geert Bergers boeken?

DJ Geert Bergers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Geert Bergers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Geert Bergers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Geert Bergers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Geert Bergers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van DJ Geert Bergers

Extra informatie DJ Geert Bergers

Dj Geert Bergers neemt een bijzondere plaats in in de Nederlandse Dj wereld.

Ooit begonnen met mixen in de garage van zijn ouders en inmiddels een fenomeen in de wereld van de Nederlandse (bedrijs)feesten etc.

Zeer breed georiënteerd, geen standaard setjes en altijd inspelend op hetgeen van hem verwacht wordt.

Geert is de koning van het mixen en mixt feilloos meerdere muziekstijlen door elkaar, zodat iedereen een leuke avond heeft.

 

Geert draait in veel zaken in Nederland, Duitsland en België en is hij een paar keer per jaar te zien op het party eiland Ibiza.

Beeld en geluid zijn zijn grote passies. Geert is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Zo draait Geert eventueel bij zijn muziek spectaculaire beelden op 4 of 5 levensgrote videoschermen, waarmee je echt de aandacht van je publiek weet te trekken. Vertel je verhaal (bijvoorbeeld als je gaat trouwen), product of bedrijfspresentatie eens met wat humor op verschillende schermen en je boodschap blijft zeker hangen.

KIDS OF THE 80’S

Op dit moment treed hij o.a. op met zijn nieuwe show “Kids of the 80’s”.

Kids of the 80’s is een virtuele rondreis door de jaren 80-90, tijdens een 4.5 uur durende show waarbij videoclips zich afwisselen met live muziek van een zangeres en een saxofonist.

Kids of the 80’s is een spectaculaire show voor jong en oud. Iedereen kent de hits. In combinatie met veel CO2, beeldschermen, opblaasbare gitaren, ballen en confetti is het een feest waarbij niemand stil kan blijven staan.

GUSTEAU

Geert vindt het heerlijk om samen met live muziek te spelen.

Onder de naam Gusteau speelt hij samen met live muziekanten tijdens bedrijfsfeesten, presentaties, bruiloften en feesten.

De mixen van Dj Geert Bergers zijn te horen op MixCloud

https://www.mixcloud.com/geert-bergers/

DJ Geert Bergers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Geert Bergers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Geert Bergers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Geert Bergers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Geert Bergers checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte DJ Geert Bergers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag