SLAM!FM On Tour

Eigenschappen SLAM!FM On Tour boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

SLAM!FM On Tour boeken?

SLAM!FM On Tour boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van SLAM!FM On Tour.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van SLAM!FM On Tour.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van SLAM!FM On Tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van SLAM!FM On Tour plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie SLAM!FM On Tour

Slam!FM on Tour is een totaalconcept, wat wil zeggen dat wij een avondvullend programma verzorgen in o.a. discotheken, cafés, feesttenten, en op beurzen en braderieën.
De show bestaat uit een DJ, een moderne licht- en geluidsinstallatie, verschillende give away’s en decoratiemateriaal. Er worden leuke spelletjes en opdrachten uitgevoerd met de klanten in de zaak en er worden foto`s gemaakt van de bezoekers die later op de site www.slamfm.nl te zien zullen zijn.
De week voor het optreden zullen er 30 radiocommercials à 15 seconden te horen zijn op Slam!FM waarin de naam van de locatie, de tijden en de dj van de show vermeld wordt.
Deejays: Menno de Boer, Ivo van Breukelen, Martijn La Grouw, Daniel Lippens, Michael Blijleven, Jeroen Post en Mental Theo

SLAM!FM On Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van SLAM!FM On Tour.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van SLAM!FM On Tour, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van SLAM!FM On Tour en de eventuele overige kosten om een optreden van SLAM!FM On Tour mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van SLAM!FM On Tour.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor SLAM!FM On Tour. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van SLAM!FM On Tour checken, een gratis optie plaatsen op SLAM!FM On Tour en de boeking(en) van SLAM!FM On Tour voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte SLAM!FM On Tour aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag