Dj Jean

Eigenschappen Dj Jean boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Dj Jean boeken?

Dj Jean boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Jean.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dj Jean.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dj Jean ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dj Jean plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dj Jean

1989DJ Jean wint de Nederlandse mix- en scratch-kampioenschappen.
1991DJ Jean begint housemuziek te draaien op diverse parties en in clubs.
1995Berlijn, Tel Aviv, Ibiza, Parijs, Oslo. DJ Jean reist de hele wereld over om zijn draaikunsten te vertonen. Daarnaast is DJ Jean verantwoordelijk voor de samenstelling en productie van diverse iT-albums
1996Wekelijks draait DJ Jean clubhouse in de iT. DJ Jean gaat samenwerken met collega-producer Peran. Het duo scoort meteen een rij clubhits. I Give My Life dringt zelfs door tot de landelijke tipparde. Ook maken ze een aantal remixen, onder andere voor Sylvester, PM Project, Full Intension., Lil’ Louis en Airscape. De prestigieuze Dance Update Award wordt aan DJ Jean uitgereikt. DJ Jean is uitgeroepen tot beste clubdeejay van Nederland.
1997De singles I’ll Be Right There en Let Yourself Go doen het in heel Europa aardig. In Nederland behaalt Let Yourself Go de negenentwintigste plaats en verdwijnt na drie weken uit de hitlijsten.
1999De Dance Update Award gaat wederom naar DJ Jean. Het hele jaar door draait de deejay op vrijdagavond in de hoofdstedelijke iT. Onder de noemer MadHouse kunnen de bezoekers dansen op groovy house en clubtrance. Het is de meest populaire clubavond in Nederland. In juni wordt de iT echter gesloten in verband met harddrugs-overlast. Op zaterdag is de deejay tussen 19.00 en 21.00 uur (tijdens Van Diepen’s Dance Department) op radio 538 te horen. DJ Jean bereikt een nummer 1 hitnotering met zijn single The Launch.
2001De single Lift Me Up is een co-productie met de Klubbheads. De plaat bevat ondermeer een remix van Barthezz.
2002DJ Jean Madhouse Version 2002 heet de nieuwe mix-cd van de DJ. De uitzendingen van DJ Jean voor Radio 538 zijn elke vrijdag tussen 23.00 en middernacht te beluisteren. De vele buitenlandse optredens brengen hem onder meer naar Johannesburg, Kuala Lumpur en Australië.
2003Op 27 augustus verschijnt de single Supersounds. Als stunt vindt de presentatie plaats bij bezinestation Den Ruygenhoek.
2004DJ Jean draait op feesten in Nederland, Ibiza, Tenerife, Mallorca, Kreta, Curaçao en Polen. In de zomer is de DJ Jean ook op Dance Valley te zien. Op plaat verschijnen onder meer het elfde deel in de serie Madhouse en de single Every Single Day.

Dj Jean boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dj Jean.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dj Jean, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dj Jean en de eventuele overige kosten om een optreden van Dj Jean mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dj Jean.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dj Jean. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dj Jean checken, een gratis optie plaatsen op Dj Jean en de boeking(en) van Dj Jean voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dj Jean, BOEKINGSBUREAU Dj Jean, BOEKINGSBURO Dj Jean, ENTERTAINMENTBUREAU Dj Jean, ENTERTAINMENTBURO Dj Jean, ARTIESTENBUREAU Dj Jean, BOEKINGSKANTOOR Dj Jean, IMPRESARIAAT Dj Jean, MUZIEKBURO Dj Jean, MUZIEKBUREAU Dj Jean, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dj Jean, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dj Jean, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dj Jean.

 

Offerte Dj Jean aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag