Rob Black boeken

Eigenschappen Rob Black boeken

Prijs
Op aanvraag

Rob Black boeken?

Rob Black boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Black.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rob Black.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rob Black ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Black plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rob Black

Extra informatie Rob Black

De Amsterdamse DJ én producer Rob Black heeft als frontman van de succesvolle DJ act Girls Love DJs al vele draaiuren op zijn naam staan. Jarenlang heeft hij internationale podia en festivals
verslonden, van underground feestjes tot de populairste clubs en toonaangevende crossover festivals als Lowlands, Zwarte Cross & Solar.

Nu is het tijd voor een volgende stap, waarin Rob Black zijn carrière zal voortzetten als solo act. Bij zowel collega dj’s als zijn publiek staat hij bekend om zijn unieke mixing skills. Ook weet hij als geen ander de juiste sfeer neer te zetten in zijn sets, waarin house de boventoon voert met ritmische invloeden uit hiphop. Kortom, met zijn karakteristieke veelzijdigheid als DJ levert hij de perfecte muzikale cocktail voor hedendaagse clubs en festivals.

Rob Black boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rob Black en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rob Black.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Rob Black aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag