Qmusic The Party boeken

Eigenschappen The Party powered by Q-music boeken

Prijs
v.a. 2.695
Tijdsduur
240 min.
Geluid
Op aanvraag

The Party powered by Q-music boeken?

The Party powered by Q-music boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Party powered by Q-music.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Party powered by Q-music.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Party powered by Q-music ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Party powered by Q-music plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie The Party powered by Q-music

Na de succesvolle start van Q-music is het radiostation niet meer weg te denken uit het Nederlandse radiolandschap, zij kwamen daarom direct met The Party powered by Q-music. Met de beste muziek, deejays en de spraakmakende acties zit Q-music in de lift! ‘The Party’ is een 4 uur durend muzikaal spektakel met twee bekende Q-music deejays in een uitdagend en eigentijds videodecor. De Q-music DJ’s zijn Menno Barreveld, Timon Jacobs, Wim van Helden, Peter van den Hurk en Martijn Kolkman. Voor Q-music The Party met Wouter van der Goes, Gijs Staverman of Jeroen van Inkel gelden aparte prijzen.

The Party powered by Q-music boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Party powered by Q-music.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Party powered by Q-music, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Party powered by Q-music en de eventuele overige kosten om een optreden van The Party powered by Q-music mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Party powered by Q-music.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Party powered by Q-music. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Party powered by Q-music checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Party powered by Q-music aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag