40UP

Eigenschappen 40UP boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Exclusief

40UP boeken?

40UP boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van 40UP.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van 40UP.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van 40UP ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van 40UP plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie 40UP

Uitgaan na je 40ste betekent vaak een etentje met vrienden, naar de bioscoop of een theaterbezoek. Waar is die tijd dat je zorgeloos met elkaar aan de zwier ging? Harry de Winter, de initiatiefnemer van de 40UP feesten, besloot om iets te organiseren voor de generaties van 40 jaar en ouder. Feesten waar je lekker kunt dansen op goede muziek van toen en een beetje van nu, met de daarbij bijbehorende vaak unieke muziekclips op een groot scherm. Het bleek in schot in de roos. Met de medewerking van DVD-DJ Alex van Oostrom, werd het een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden als de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan. Inmiddels zijn de feesten in de Melkweg in Amsterdam binnen 1 week uitverkocht en is 40UP ook regelmatig te vinden in vele grote steden van Nederland.

40UP boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van 40UP.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van 40UP, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van 40UP en de eventuele overige kosten om een optreden van 40UP mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van 40UP.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor 40UP. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van 40UP checken, een gratis optie plaatsen op 40UP en de boeking(en) van 40UP voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT 40UP, BOEKINGSBUREAU 40UP, BOEKINGSBURO 40UP, ENTERTAINMENTBUREAU 40UP, ENTERTAINMENTBURO 40UP, ARTIESTENBUREAU 40UP, BOEKINGSKANTOOR 40UP, IMPRESARIAAT 40UP, MUZIEKBURO 40UP, MUZIEKBUREAU 40UP, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU 40UP, ARTIESTENBOEKINGSBURO 40UP, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR 40UP.

 

Offerte 40UP aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag