Dennis Verheugd

Eigenschappen Dennis Verheugd boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Dennis Verheugd boeken?

Dennis Verheugd boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Verheugd.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis Verheugd.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis Verheugd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Verheugd plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dennis Verheugd

Positieve vibes zijn hem gegeven die er echt iets mee doet. Dennis Verheugd. . . . . . . begon zijn loopbaan bij Radio Miranda in een afgekeurde woning in Alkmaar en heeft ooit een maand lang op zaterdag de legendarische Frits Spits vervangen op Radio 3. Via Radio Leiderdorp, N44 en Veronica FM maakte hij de overstap naar Radio 538. Dennis zorgt voortaan vlak voor het begin van je nieuwe week voor een welkome NRG-boost: elke vrijdag- en zondagnacht van twaalf tot drie. . . . leidt ook een niet al te bovengronds dubbelleven. . . . is in het bezit van het zogenaamde Multiple Person Syndrome dat komt bovendrijven als op vrijdagnacht de klok twaalf keer slaat. . . . hoor je iedere vrijdagavond vanaf 21. 00 uur en neemt je mee op reis met zijn alter ego, Devious. Hij trakteert je in Powermix met de vetste mix. Spots waar je Dennis regelmatig aantreft: de platenzaak, de studio van 538 en zijn eigen platenkelder tussen het krakend vinyl waar Devious de hele week aan het zweten is achter de draaitafels voor een nieuwe Powermix. ‘Preparation is the key word. . .’. Positieve vibes zijn hem gegeven die er echt iets mee doet.

Dennis Verheugd boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis Verheugd.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis Verheugd, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis Verheugd en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis Verheugd.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis Verheugd. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dennis Verheugd aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag