Geert Hoes

Eigenschappen Geert Hoes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Geert Hoes boeken?

Geert Hoes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geert Hoes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geert Hoes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geert Hoes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geert Hoes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Geert Hoes

Geert Hoes is geboren op 17 maart 1983 in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf zijn zesde was hij al geïnteresseerd in acteren en volgde hij theaterlessen bij Josee Kruisbeek. Na het afronden van de HAVO stapte hij, geheel volgens de traditie van de familie, het acteursvak in. Hij kreeg een jaar lang lessen van zijn oom, Pieter Hoes, die leraar Dramatiek is op de Toneelschool Maastricht. Daarna kreeg hij een jaar lang acteurslessen van zijn andere oom, Hans Hoes. Op zijn zestiende speelde Geert de hoofdrol in een theaterproductie van de NCRV: Overhoop, Geloof en Liefde en daarna heeft hij in verschillende amateur theaterstukken gespeeld. Naast zijn acteeropdrachten deed Geert in 2000 veel modellen- en promotiewerk voor onder andere New Look Models en Dutch Casting. In 2002 volgde Geert de workshop Acteren voor de camera I, onder leiding van Adrienne Kleiweg bij Theaterhuis De Trap in Amsterdam. Bovendien volgde Geert dat jaar de English Conversation Course aan Taalinstituut Regina Coeli te Vught. De tweede workshop van Acteren voor de camera, onder leiding van Inge Ipenburg, volgde hij in 2003 eveneens bij Theaterhuis De Trap. Afgelopen zomer is Geert naar Frankrijk gereisd voor de workshop Master Class van Josja Haman in l’Eaux. Geert was te zien in verschillende televisiecommercials van onder andere Holland Casino, ABN-Amro bank en MAG Shoes. Maar hij is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als Morris Fischer in de populaire soap, Goede Tijden Slechte Tijden. In 2004 speelde Geert de rol van Wolf in de serie ‘Costa!’ en deed hij in 2006 mee aan het programma ‘Wie is de mol?’. Momenteel is Geert te zien in de telefilm “Lotte” alias Marc Cremers op Tien en bij “Sterren dansen op het IJs” op SBS 6. Naast zijn acteerwerk is Geert al een aantal jaren een gepassioneerd dj. Zijn draaistijl is Top 40/100 muziek en hij draait op diverse evenementen en bedrijfsfeesten.

Geert Hoes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Geert Hoes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geert Hoes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Geert Hoes en de eventuele overige kosten om een optreden van Geert Hoes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geert Hoes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Geert Hoes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Geert Hoes checken, een gratis optie plaatsen op Geert Hoes en de boeking(en) van Geert Hoes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Geert Hoes, BOEKINGSBUREAU Geert Hoes, BOEKINGSBURO Geert Hoes, ENTERTAINMENTBUREAU Geert Hoes, ENTERTAINMENTBURO Geert Hoes, ARTIESTENBUREAU Geert Hoes, BOEKINGSKANTOOR Geert Hoes, IMPRESARIAAT Geert Hoes, MUZIEKBURO Geert Hoes, MUZIEKBUREAU Geert Hoes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Geert Hoes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Geert Hoes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Geert Hoes.

 

Offerte Geert Hoes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag