Flamman & Abraxas

Eigenschappen Flamman & Abraxas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.
Geluid
Exclusief

Flamman & Abraxas boeken?

Flamman & Abraxas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Flamman & Abraxas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Flamman & Abraxas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Flamman & Abraxas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Flamman & Abraxas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Flamman & Abraxas

Jeroen Flamman en Jeff Porter (a. k. a. Abraxas) leerden elkaar eind jaren ’80 kennen. Beiden raakten in de ban van de housemuziek en vormden een duo onder de naam Fierce Ruling Diva. De grote bekendheid komt pas in 1995, wanneer ze een remix maken van ‘I wanna be a hippy’, van Technohead. Deze plaat schiet naar de 1e plaats in de hitlijsten van onder andere Nederland, Duitsland en België. Samen met de jongens die in de videoclip te zien zijn, vormen ze de groep Party Animals. In 1996 scoren ze met deze groep 3 nummer 1 hits op rij en in 1997 volgen nog enkele grote hits. Tevens brengen ze onder hun eigen naam platen uit die grote hits worden. Eerst ‘Good to go’ met MC Remsy, en later enkele succesvolle singles met de Turkse MC Lynx. Na een pauze van een paar jaar werd er weer nieuw leven ingeblazen in de Party Animals, en gingen ze verder met het DJ-werk. Ze stonden samen, dan wel solo op feesten als Houseqlassics, Thunderdome, Ghosttown en Hellraiser. Eind 2004 werd begonnen met een nieuw project genaamd ‘Partycore’. Nu, 18 jaar nu hun ontmoeting gaat het de heren voor de wind. De Party Animals touren door het hele land, en als DJ Flamman & Abraxas zijn ze overal te bewonderen. In 2005 kwam er weer een nieuwe vinyl uit, en verscheen één van hun grootste knallers op single in een nieuw jasje. Alleen, of samen, Flamman & Abraxas staan altijd garant voor een geslaagde party.

Flamman & Abraxas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Flamman & Abraxas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Flamman & Abraxas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Flamman & Abraxas en de eventuele overige kosten om een optreden van Flamman & Abraxas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Flamman & Abraxas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Flamman & Abraxas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Flamman & Abraxas checken, een gratis optie plaatsen op Flamman & Abraxas en de boeking(en) van Flamman & Abraxas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Flamman & Abraxas, BOEKINGSBUREAU Flamman & Abraxas, BOEKINGSBURO Flamman & Abraxas, ENTERTAINMENTBUREAU Flamman & Abraxas, ENTERTAINMENTBURO Flamman & Abraxas, ARTIESTENBUREAU Flamman & Abraxas, BOEKINGSKANTOOR Flamman & Abraxas, IMPRESARIAAT Flamman & Abraxas, MUZIEKBURO Flamman & Abraxas, MUZIEKBUREAU Flamman & Abraxas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Flamman & Abraxas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Flamman & Abraxas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Flamman & Abraxas.

 

Offerte Flamman & Abraxas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag