Corne Klijn Drive in Show

Eigenschappen Corne Klijn Drive in Show boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
Binnen 4 uur
Geluid
Op aanvraag

Corne Klijn Drive in Show boeken?

Corne Klijn Drive in Show boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Corne Klijn Drive in Show.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Corne Klijn Drive in Show.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Corne Klijn Drive in Show ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Corne Klijn Drive in Show plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Corne Klijn Drive in Show

Corné Klijn is geboren op 15 december 1961. Met wat singeltjes, twee pick-ups, een cassettedeck, een mengpaneeltje en een microfoon, begon zijn carrière al op 10-jarige leeftijd in zijn slaapkamer. Tot aan zijn achttiende draaide Corné op schoolfeestjes en trouwpartijen. Daarna volgde de eerste locale radiostations, Radio Royale en Maasstad Radio. Taveerne De Zeuve Lantaarns in Drunen was de eerste discotheek waar hij zijn draaikunsten ten gehore bracht. Voor deze discotheek deed Corné de inkoop van de import platen en zo kwam hij bij de bekendste platenzaak “Kareltje Import” in Utrecht terecht, waar hij vervolgens zes jaar als inkoper/verkoper werkte. Door zijn werk kwam hij met veel verschillende mensen in contact, dit zorgde ervoor dat Corné vervolgens bijna vier jaar bij de Utrechtse club Cartouche, het Amsterdamse Escape Venue en ook bij Midstad FM draaide. Daar werd hij al snel ontdekt en Corné werkte vervolgens een half jaar mee aan het programma ‘Dinges en Van Inkel” bij Veronica. Toen Lex Harding begon met Radio 538, begon ook de professionele radio loopbaan van Corné. Hij startte samen met Erik de Zwart, Wessel van Diepen, Michael Pilarczyck en Rick van Velthuysen bij deze radiozender. Na bijna drie jaar Radio 538, ging Corné naar 3FM, waar hij met het programma Kort & Klijn de opvolger was van de Avondspits van Frits Spits bij de NPS. Zeven jaar later maakte Corné de overstap naar de TROS 3FM waar hij op vrijdagavond tussen 18:00 en 19:00 uur de Dance Classics Party request presenteert, op zaterdag van 15. 00 tot 18. 00 uur de Mega Top 50 en op zondag van 15. 00 tot 18. 00 uur de Kort en Klijn show. Corné heeft ook een passie voor Formule 1 en Motorraces. Voor de televisiezender RTL maakte hij het afgelopen jaar het programma RTL Motorsport met daarin aandacht voor het WK superbike en supersport en het Nederlands kampioenschap wegrace. Vanaf 1 februari 2007 gaat Corné drie jaar lang de MotoGP presenteren op RTL 7. Hierdoor zal hij bij 3FM alleen nog de Dance Classics Party Request presenteren en in de weekenden invallen voor de TROS dj’s. De Dance Classics Party Request is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen en is er ook een aantal dubbel cd’s uitgekomen met de titel: Corné Klijn’s disco classics party. Corné Klijn blijft naast zijn radio- en televisiewerkzaamheden ook regelmatig in het land te zien en te horen met de Kort & Klijn Drive in Show, een spetterende dance classics party.

Corne Klijn Drive in Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Corne Klijn Drive in Show.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Corne Klijn Drive in Show, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Corne Klijn Drive in Show en de eventuele overige kosten om een optreden van Corne Klijn Drive in Show mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Corne Klijn Drive in Show.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Corne Klijn Drive in Show. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Corne Klijn Drive in Show checken, een gratis optie plaatsen op Corne Klijn Drive in Show en de boeking(en) van Corne Klijn Drive in Show voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Corne Klijn Drive in Show aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag