DJ Nathalie AKA ENO-C

Eigenschappen DJ Nathalie AKA ENO-C boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Nathalie AKA ENO-C boeken?

DJ Nathalie AKA ENO-C boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Nathalie AKA ENO-C.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Nathalie AKA ENO-C.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Nathalie AKA ENO-C ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Nathalie AKA ENO-C plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie DJ Nathalie AKA ENO-C

De van oorsprong Nederlandse Nathalie begon haar nog steeds succesvolle internationale modellen carrière in 1995. Maar naast de catwalk en de studio’s ontdekte Nathalie haar passie voor muziek.
Al snel had zij de apparatuur en de muziek onder controle en werd DJ Nathalie (ook bekend als ENO-C) niet alleen in Nederland, maar ook worldwide ontdekt in ’the scene’. DJ Nathalie aka ENO-C is regelmatig gast DJ in de hotspots van o.a. Amsterdam, Munchen, Dusseldorf, Rome, Dubai, Mexico, Bahrein, Ibiza, Barcelona, New York, Miami, Monaco, Belgrado, Eilat, Tokyo, Parijs en Wenen. Daarnaast draait DJ Nathalie aka ENO-C met grote regelmaat tijdens de meest uiteenlopende (bedrijfs)evenementen,productpresentaties en relatiebijeenkomsten en….altijd met succes!
Style: deep sexy house met een vooruitstrevende twist, voor- en achtergrond, lounge, club en dance. Nathalie past zich aan bij iedere gelegenheid, achtergrond, lounge, 70-ties, 80-ties, 90-ties, club of dance……………u vraagt zij draait. Het optreden van DJ Nathalie aka ENO-C is eventueel uit te breiden met een origineel intermezzo, waarin lounge, jazz en klassiek elkaar op hoog niveau ontmoeten. Van percussie tot saxofoon of violiste, MC tot violiste. Ook is ze exclusief te boeken in combinatie met pianovirtuoos Jan Vayne. Deze twee muzikale talenten, die solo de afgelopen jaren grote successen behaalden, bundelen in dit unieke programma hun krachten. Beiden blinken zij uit in veelzijdigheid en weten zij hun publiek te verrassen. Het repertoire is zeer breed en wordt aangepast aan iedere gelegenheid! Met hun fraaie uitstraling en muzikaliteit vormen zij samen een mooi geheel op het podium. DJ Nathalie aka ENO-C staat garant voor een afwisselende muzikale avond van zeer hoog niveau!

DJ Nathalie AKA ENO-C boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Nathalie AKA ENO-C, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Nathalie AKA ENO-C mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Nathalie AKA ENO-C.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Nathalie AKA ENO-C. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Nathalie AKA ENO-C checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte DJ Nathalie AKA ENO-C aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag