Lady K boeken

Eigenschappen Lady K boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Lady K boeken?

Lady K boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lady K.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lady K.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lady K ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lady K plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lady K

Extra informatie Lady K

Nadat de viool door de beste DJ’s van de wereld is geïntroduceerd als succesvol fusion instrument, introduceren wij het talent : violiste Lady K. Al meerdere malen heeft Lady K aangetoond dat de viool het gevoel terugbrengt in de dance muziek. Haar spectaculaire performance en perfecte timing maken de act tot een onvergetelijk unicum. Violiste Lady K is echt weer eens wat anders en brengt de avond tot een absoluut hoogtepunt!

Lady K boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lady K, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lady K.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Lady K aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag