Touch-Dj-boeken

Eigenschappen Touch DJ boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Touch DJ boeken?

Touch DJ boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Touch DJ.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Touch DJ.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Touch DJ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Touch DJ plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Touch DJ

Extra informatie Touch DJ

De exclusieve Touch-DJ draait met het allernieuwste op DJ gebied, een 42 inch doorzichtig zwevend Touch-scherm, en is een echte eye catcher!. Deze decoratieve aandachtstrekker met zijn allround muziekkeuze is uitermate geschikt voor o.a. netwerk borrel, beursstand, walking dinner of feest setting. Touch-DJ zorgt niet alleen voor goede muziek, maar ook voor een stuk beleving, succes verzekerd! Tevens te combineren met een saxofonist, zangeres, of percussionist.

Touch DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Touch DJ, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Touch DJ.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Touch DJ en de boeking(en) van Touch DJ voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Touch DJ aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag