DJ Madman

Eigenschappen DJ Madman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

DJ Madman boeken?

DJ Madman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Madman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van DJ Madman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van DJ Madman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Madman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van DJ Madman

Extra informatie DJ Madman

Biografie DJ Madman
Het succes van dj madman stamt uit 1997. Het jaar van ‘meisje, zo lelijk als de nacht’. Heel Nederland stond op zijn kop. Bubbling was op zijn retour, en deze verlegen jongen uit Arnhem komt als mosterd na de maaltijd met ‘een raar liedje en beledigd hiermee het hele vrouwelijke deel van het land’, zo luidde het commentaar. Niets was echter minder waar. Nederland sloot het nummer in de armen waardoor het voor lange tijd in de hitlijsten was te vinden. Met als klap op de vuurpijl, een heuse gouden plaat! het madman tijdperk was aangebroken.  En toen was het stil, totdat…

Het succes viel voor Patrick Daams rouw op zijn dak. ‘Je hoop dat er mensen zijn die jouw muziek waarderen en dat er een paar zijn die een cd willen kopen’. Dat het nummer in de top 40 belandde was voor hem buiten alle verwachtingen. ‘Het bekende nederlander zijn viel mij zwaar’. Na een album, een paar singles en wat videoclips verdween Dj Madman dan ook naar de achtergrond. Hij ging werken in een magazijn van een bekend kledingmerk en maakte van muziek weer zijn hobby.

Zo nu en dan verscheen er wat oud werk op i-tunes. Een paar jaar geleden werd een opvolger van ‘Meisje’ gereleased, maar de drive ontbrak. De media bleef de rapper echter volgen. O.a. BNN, Gerard Ekdom en Jeroen van Inkel vroegen zich af waar hij zat. Mede door deze interviews kwam het besef dat het artiest zijn iets is waar je gevoelsmatig geen afstand van kan doen. Het begon weer te kriebelen. De inspiratie werd hervonden en de eerste treden op het pad naar fulltime artiest / producent zijn, worden gezet.

DJ Madman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

DJ Madman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van DJ Madman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van DJ Madman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van DJ Madman en de eventuele overige kosten om een optreden van DJ Madman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van DJ Madman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor DJ Madman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van DJ Madman checken, een gratis optie plaatsen op DJ Madman en de boeking(en) van DJ Madman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT DJ Madman, BOEKINGSBUREAU DJ Madman, BOEKINGSBURO DJ Madman, ENTERTAINMENTBUREAU DJ Madman, ENTERTAINMENTBURO DJ Madman, ARTIESTENBUREAU DJ Madman, BOEKINGSKANTOOR DJ Madman, IMPRESARIAAT DJ Madman, MUZIEKBURO DJ Madman, MUZIEKBUREAU DJ Madman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU DJ Madman, ARTIESTENBOEKINGSBURO DJ Madman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR DJ Madman.

 

Offerte DJ Madman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag