Veronica Drive In Show

Eigenschappen Veronica Drive In Show boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
4x 60 min.
Geluid
Op aanvraag

Veronica Drive In Show boeken?

Veronica Drive In Show boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Veronica Drive In Show.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Veronica Drive In Show.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Veronica Drive In Show ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Veronica Drive In Show plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Veronica Drive In Show

Veronica Drive In Show, top entertainment op uw evenement. 2006: Baby Get Higher and higher Nederland maakt kennis met VanVelzen als de muzikale improvisator in het populaire televisieprogramma De Wereld Draait Door. Deze optredens, samen met het succes van de eerste single ‘Baby Get Higher’, zorgen voor een stroomversnelling: ‘Het is lastig te bevatten, het leek wel of binnen drie maanden bijna iedereen wist wie ik was’. Dat klopt. ‘Baby Get Higher ‘ staat wekenlang in de hitlijsten en wint de 3FM Schaal van Rigter voor de meest gedraaide single van 2006. VanVelzen zelf krijgt de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer. En dan begint het pas echt. . .

Veronica Drive In Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Veronica Drive In Show.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Veronica Drive In Show, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Veronica Drive In Show en de eventuele overige kosten om een optreden van Veronica Drive In Show mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Veronica Drive In Show.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Veronica Drive In Show. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Veronica Drive In Show checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Veronica Drive In Show aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag