Marco Verriet boeken

Eigenschappen Marco Verriet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.

Marco Verriet boeken?

Marco Verriet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marco Verriet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marco Verriet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marco Verriet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marco Verriet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Marco Verriet

Extra informatie Marco Verriet

Zanger – DJ – Entertainer Marco Verriet

Bent u op zoek naar een DJ-entertainer, maar wilt u er ook graag een zanger bij? Marco biedt alles in één! inclusief licht, geluid en tv schermen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De ervaring die Marco de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan tijdens het spelen op honderden feesten door heel Nederland, is dé garantie voor een top-feest! Dit alles maakt van hem een unieke en multi-inzetbare entertainer voor elk publiek en elke gelegenheid!

Zanger – DJ – Entertainer Marco Verriet is inzetbaar op elk denkbaar feest:

  • bruiloften
  • bedrijfsfeesten
  • verjaardagen
  • kermissen / schuttersfeesten
  • themafeesten
  • (sport)verenigingsfeesten

Een 80’s/ 90’s party, Oktoberfest, Hollandse avond of gewoon een gezellige openbare avond in een café? Alles is mogelijk! De schermen kunnen gebruikt worden voor leuke familiefoto’s, gekke vriendenfoto’s of bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Ook kan er video afgespeeld worden op de schermen. Marco draait digitaal waardoor hij een enorm muziekarchief heeft (van tango tot hardrock). Zijn enthousiasme en geweldige performance zorgen er voor dat elk feest een knalfeest wordt!

Marco Verriet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marco Verriet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marco Verriet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Marco Verriet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Marco Verriet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag