Wesley Klein boeken

Eigenschappen Wesley Klein boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

Wesley Klein boeken?

Wesley Klein boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wesley Klein.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wesley Klein.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wesley Klein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wesley Klein plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wesley Klein

Extra informatie Wesley Klein

Wesley Klein begon zes jaar geleden voor de spiegel met repeteren, dat dit uit zou draaien uit op een veelbelovende zangcarrière was niet te voorzien. De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In zijn eigen kamer, gewoon voor de spiegel. Toch blijven zijn zangkunsten niet onopgemerkt. De moeder van Wesley vertelt anderen over het talent van haar zoon en binnen de kortste keren wordt hem in een stampvolle kroeg een microfoon in de hand gedrukt. Vol zenuwen brengt de Leidenaar het nummer ‘de Vlieger’ van André Hazes ten gehore en iedereen is meteen dolenthousiast.

Die goede kritieken geven Wesley het vertrouwen om verder te gaan. In 2007 neemt hij zijn eerste single ‘Adios my love’ op. Een jaar later volgt er een tweede single: ‘Feest van de liefde’. Daarnaast neemt hij maar liefst drie keer deel aan het ‘Leids Festival van het Levenslied’ en weet respectievelijk een 2e, 3e en 1e plek te bemachtigen. Ook hier wordt het talent van Wesley erkent en voor zijn vriendin is dat een goede reden om de carrière van haar vriend naar een hoger niveau te tillen: stiekem geeft ze Wesley op voor het SBS-programma Popstars.

De bescheiden Wesley reageert verbaasd als hij de brief vindt waarin staat dat hij is geselecteerd voor de auditieronde. Hij vindt zichzelf in eerste instantie geen typ voor een talentenjacht op televisie. Zonder grote ambities doet hij in juli 2009 toch auditie. En met succes. Vanaf het moment dat Wesley begint te zingen, is de jury onder de indruk van zowel zijn goede zangkwaliteiten als zijn positieve uitstraling. Ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single ‘You raise me up’ uit mag Wesley zich uiteindelijk de winnaar van Popstars noemen.

Lang hoefden zijn fans hem niet te missen, want ook na het Popstars-avontuur is Wesley nog een aantal weken op TV te bewonderen. Een maand lang wordt de zanger gevolgd in de aanloop naar een succesvolle zangcarrière. Zijn eerste Nederlandstalige single ‘Een ongelofelijke droom’ wordt op 19 maart gereleased. Een andere ongelofelijke droom komt uit als Wesley niet lang daarna vader wordt van zijn eerste kind. Vriendin Nelly bevalt op 16 mei van dochter Jailey. Begin juni komt Wesley’s tweede single ‘Levenslang’ uit. Dit vrolijke up-tempo nummer is een voorproefje van het langverwachte debuutalbum ‘Vandaag en morgen’, dat in juli 2010 verscheen.

Met de komst van het debuutalbum schiet de carrière van Wesley in een zo mogelijk nog grotere versnelling. Hoogtepunten volgen elkaar in rap tempo op: zo staat Wesley als speciale gast tijdens ‘Toppers in Concert’ maar liefst drie keer in de Amsterdam Arena, zingt hij in zijn ‘eigen’ Leiden de sterren van de hemel tijdens Leiden Ontzet en mag hij op uitdrukkelijk verzoek van Rene Froger zelf temidden van alleen de allergrootste namen optreden op diens 50-jarige verjaardag in Carré.

In 2013 stond Wesley voor een gast optreden met Danny Froger en Danny Nicolay voor de Toppers in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 man publiek te zingen! De zomer verscheen een nieuwe single, de up-tempo zomer-plaat ‘Samen Dansen, Everyday Everybody’. Een feel good pop-song. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip. Wesley gaat door op de ingeslagen weg om zijn plaatsje te veroveren. Hoogwaardige producties op een eigentijdse frisse wijze gepresenteerd

2014 is het jaar dat Wesley begint aan een nieuwe uitdaging samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Met z’n drieën vormen ze Gents. De eerste single “Dans en zing” is een groot succes.

Ook solo zit Wesley niet stil, zijn nieuwe single “Hey jij, hoe heet je” beloofd één van de grootste hits te gaan worden van aankomende zomer.

Wesley Klein boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wesley Klein.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wesley Klein, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wesley Klein en de eventuele overige kosten om een optreden van Wesley Klein mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wesley Klein.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wesley Klein. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wesley Klein checken, een gratis optie plaatsen op Wesley Klein en de boeking(en) van Wesley Klein voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wesley Klein aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag