Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Hulzebosch boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Erik Hulzebosch boeken?

Erik Hulzebosch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Hulzebosch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Hulzebosch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Hulzebosch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Hulzebosch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Erik Hulzebosch

https://youtube.com/watch?v=EI1c7gj-0WA

Extra informatie Erik Hulzebosch

Biografie Erik Hulzebosch
Erik Hulzebosch is dé Nederlandse ontdekking van 2007. Overtuigend won hij de finale van het SBS6-programma ‘So You Wanna Be A Popstar’. Met zijn vertolking van nummers als ‘We Will Rock You’ en ‘De Clown’ stal hij de harten van het tv-kijkende publiek en ging hij uiteindelijk met het felbegeerde platencontract naar huis.

Met zijn nieuwe single bestormt Erik de hitlijsten. En hoe! Het nummer ‘Extase’ kwam direct binnen op nummer 2 in de Mega Charts! ‘Extase’ is een mooie ballad waarin Erik laat horen zangtechnisch veel in zijn mars te hebben.

Voor Erik begon het allemaal als één grote grap. De voornaamste reden dat hij ‘ja’ zei tegen Popstar was dat het schaatsseizoen was afgelopen. En het rare aan dit avontuur is dat hij heeft ontdekt dat als hij zingt, hij geen dialect heeft. En dit terwijl Erik bekend staat als de schaatser die altijd in dialect spreekt!

Een optreden van Erik staat garant voor een half uur lang feest der herkenning voor jong en oud. Hollandse gezelligheid ten top met nummers van onder andere Jan Smit, Jannes en André Hazes en tranen van ontroering als hij zijn prachtige single ten gehore brengt.

 
Erik Hulzebosch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Erik Hulzebosch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Hulzebosch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Hulzebosch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Hulzebosch en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Hulzebosch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Hulzebosch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Hulzebosch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Hulzebosch checken, een gratis optie plaatsen op Erik Hulzebosch en de boeking(en) van Erik Hulzebosch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Hulzebosch, BOEKINGSBUREAU Erik Hulzebosch, BOEKINGSBURO Erik Hulzebosch, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Hulzebosch, ENTERTAINMENTBURO Erik Hulzebosch, ARTIESTENBUREAU Erik Hulzebosch, BOEKINGSKANTOOR Erik Hulzebosch, IMPRESARIAAT Erik Hulzebosch, MUZIEKBURO Erik Hulzebosch, MUZIEKBUREAU Erik Hulzebosch, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Hulzebosch, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Hulzebosch, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Hulzebosch.

 

Offerte Erik Hulzebosch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag