VanVelzen

Eigenschappen VanVelzen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

VanVelzen boeken?

VanVelzen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van VanVelzen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van VanVelzen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van VanVelzen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van VanVelzen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van VanVelzen

Extra informatie VanVelzen

Na het uitkomen van z’n debuutsingle ‘Baby Get Higher’ eind 2006, wint VanVelzen de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. En daar blijft het niet bij…

Nederland leert hem kennen als enthousiast improviserende pianist in De Wereld Draait Door. En wanneer zijn debuutalbum ‘Unwind’ uit het niets op 1 binnenkomt en de singles ‘Burn’ en ‘Deep’ beide Alarmschijf worden, bewijst VanVelzen beslist géén eendagsvlieg te zijn. In de zomer van 2007 speelt hij met zijn band op alle grote festivals van Nederland. Zijn enthousiaste en interactieve live presentatie wordt beloond met een 3FM Award voor ‘Beste Live Act’.

Op verzoek van Monique van der Ven schrijft VanVelzen samen met John Ewbank de soundtrack voor de film Zomerhitte. ‘When Summer Ends’ is het resultaat en wordt één van zijn grootste hits. Het staat op het gouden dubbelalbum ‘Take Me In Hear Me Out’, dat in 2009 verschijnt. Van dat album wordt de single ‘Love Song’ een enorme airplayhit, ‘Take Me In’ Alarmschijf en wordt de song ‘Broken Tonight’ zelfs wereldwijd uitgebracht in de remix van DJ Armin van Buuren. VanVelzen’s derde album wordt verwacht eind 2011.

Het succes blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. In Duitsland tourt hij samen met ‘Reamonn’ en ook in België is de zanger/pianist een graag geziene gast. Mede dankzij zijn rol als gedreven en oprechte coach in de televisie hit ‘The Voice of Holland’ groeit VanVelzen uit tot een van de meest populaire artiesten van ons land.

Die populariteit bewijst zich eens te meer wanneer hij in 2010 en 2011 zijn tour langs 34 theaters in een mum van tijd uitverkoopt. Van ‘Het nieuwe Luxor Rotterdam’ tot ‘Koninklijk Theater Carré’ laat VanVelzen zien dat hij naast een begenadigd zanger een onderhoudende gastheer is, die op ontwapenende wijze de verhalen achter zijn liedjes vertelt.

Of het nu is op festivalpodia, in het theater of op televisie: VanVelzen weet mensen te ráken. Zelf zegt hij: “Live kom ik het best tot mijn recht, ik ben bedoeld om op het podium te staan!”

VanVelzen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van VanVelzen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van VanVelzen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van VanVelzen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van VanVelzen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van VanVelzen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte VanVelzen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag