Xander de Buisonje

Eigenschappen Xander de Buisonje boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Xander de Buisonje boeken?

Xander de Buisonje boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Xander de Buisonje.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Xander de Buisonje.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Xander de Buisonje ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Xander de Buisonje plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Xander de Buisonje

Extra informatie Xander de Buisonje

Xander de Buisonje is te boeken als zanger of als trouwambtenaar.

Xander de Buisonje is een zeer populaire zanger. Hij werd in 1998 in 1 keer bekend door het liedje “Hou me vast”, dat goed scoorde in de hitlijsten. Dat was toen hij nog bij de band Volumia zong.

Xander de Buisonje zingt nu solo en heeft een eigen cd uitgebracht. Xander de Buisonje begon zijn carriere als zanger en frontman van de 9-koppige Nederlandstalige popformatie Volumia!

De allereerste single van Volumia! uit september 1997; “Het is over”, haalde alle hitlijsten. De single “Afscheid”, ook afkomstig van het album, heeft in 1998 voor de definitieve doorbraak van Volumia! gezorgd. De opvolger van “Afscheid” is de wonderschone ballad “Hou me vast”. De single bestormde alle hitlijsten met grote snelheid en werd bekroond met goud. Het album “Volumia!” was in Nederland binnen de kortste keren goud en niet lang daarna platina. Ook in Belgie werd het album van Xander een groot succes.

In juni 2001 verscheen het derde en laatste album “Puur” van Xander de Buisonje. Op dit album staan 13 juweeltjes van popsongs, allemaal door Xander geschreven. In 2001 stopte de band en gaf Xander de Buisonje  aan solo verder te gaan. 14 maart 2003 is zijn eerste single “Ik zie” uitgekomen, wat een groot succes werd. In dat zelfde  jaar bracht Xander de Buisonje een album uit, “Hemelsbreed”.

Nu ruim 10 jaar later is Xander de Buisonje een gevestigde naam in artiestenland waarvan we nog vaak gaan horen.

De digitale minivleugel van Xander de Buisonje is doorgaans een half uur voor aanvang van het optreden op de locatie aanwezig en wordt door de technicus op het podium geplaatst. Een aantal helpers kunnen gevraagd worden om te tillen. Indien de vleugel eerder moet klaarstaan (of langer dan 15 minuten na het optreden) berekenen wij wacht uren.

Xander de Buisonje boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Xander de Buisonje.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Xander de Buisonje, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Xander de Buisonje en de eventuele overige kosten om een optreden van Xander de Buisonje mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Xander de Buisonje.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Xander de Buisonje aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag