Emile Hartkamp

Eigenschappen Emile Hartkamp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Emile Hartkamp boeken?

Emile Hartkamp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Emile Hartkamp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Emile Hartkamp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Emile Hartkamp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Emile Hartkamp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Emile Hartkamp

Extra informatie Emile Hartkamp

Biografie Emile Hartkamp
Emile Hartkamp is een Nederlandse zanger, componist en tekstschrijver en producer voor verschillende Nederlandstalige artiesten. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de tekst en muziek van de nummer één hit Heb je even voor mij, gezongen door Frans Bauer. Hartkamp heeft samen met Riny Schreijenberg een opnamestudio in Arnhem.

Zanger Emiel Hartkamp doet in 1977 op de havo mee aan een musical waar hij ook de teksten voor schrijft. Hij is hier zo enthousiast over dat hij besluit verder te gaan in de muziek. Een lange tocht langs talentenjachten volgt. In 1982 brengt hij onder zijn eigen naam een single uit, maar dit wordt geen succes. Zeer populair is hij bij de supporters van SBV Vitesse, de voetbalclub waarvoor hij het clublied ‘Geel en Zwart’ componeerde en heeft ingezongen.

Op Oudejaarsavond van 1983 is Emile Hartkamp kandidaat in de televisieshow Showbizzquiz gepresenteerd door Ron Brandsteder. Hij krijgt hierin de kans om samen met André Hazes het lied Zondag te zingen. Onder de naam Ricky Star krijgt hij van het platenlabel Telstar van Johnny Hoes de mogelijkheid om een drietal singles uit te brengen, maar een doorbraak blijft uit. In 1986 vormt hij met een zangeres het duo Dubbel Dutch. Later komt hij in contact met producer Jur Eckhardt, met wie hij in 1988 zijn debuutalbum Alleen voor jou uitbrengt.

In de jaren 90 gaat Hartkamp zich meer toeleggen op het produceren van en tekstschrijven voor andere artiesten. Hij produceert samen met Riny Schreijenberg in 1991 het album Zolang Je Van Geluk Kunt Dromen van Koos Alberts en in 1992 Op Weg Naar Het Geluk, het debuutalbum van Frans Bauer. Schreijenberg richt het platenlabel TipTopRecords op, en gaf Hartkamp de kans om de artiesten van zijn stal te produceren. Behalve met Bauer en Alberts werkt Hartkamp onder meer met de zangeressen Hanny, Marianne Weber en Charlène de Lange. In 2004 is hij de producent van Gewoon Jannes van de zanger Jannes.

In 2004 maakt Hartkamp deel uit van het panel van het televisieprogramma 1000 Sterren Stralen waarin gezocht wordt naar nieuwe sterren van het Nederlandse levenslied. Ook werkt hij in 2005 mee aan het Talpa-programma De NiX Factor, waarin hij één van de kandidaten begeleidt.

In 2010 schreef Hartkamp de muziek voor Take Me to Ibiza , een nummer van Jan en Anny.

Daarnaast produceerde hij voor hen Together Again.

In september 2010 wint Hartkamp de BUMA NL Lifetime Achievement Award omdat hij volgens de jury een belangrijke bijdrage geleverd aan de populariteit en kwaliteit van het Nederlandse lied.

 

Emile Hartkamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Emile Hartkamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Emile Hartkamp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Emile Hartkamp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Emile Hartkamp en de eventuele overige kosten om een optreden van Emile Hartkamp mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Emile Hartkamp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Emile Hartkamp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Emile Hartkamp checken, een gratis optie plaatsen op Emile Hartkamp en de boeking(en) van Emile Hartkamp voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Emile Hartkamp, BOEKINGSBUREAU Emile Hartkamp, BOEKINGSBURO Emile Hartkamp, ENTERTAINMENTBUREAU Emile Hartkamp, ENTERTAINMENTBURO Emile Hartkamp, ARTIESTENBUREAU Emile Hartkamp, BOEKINGSKANTOOR Emile Hartkamp, IMPRESARIAAT Emile Hartkamp, MUZIEKBURO Emile Hartkamp, MUZIEKBUREAU Emile Hartkamp, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Emile Hartkamp, ARTIESTENBOEKINGSBURO Emile Hartkamp, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Emile Hartkamp.

 

Offerte Emile Hartkamp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag