Mitch Lodewick (Idols)

Eigenschappen Mitch Lodewick (Idols) boeken

Prijs
v.a. 1.695
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot 250 p.)

Mitch Lodewick (Idols) boeken?

Mitch Lodewick (Idols) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mitch Lodewick (Idols).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mitch Lodewick (Idols).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mitch Lodewick (Idols) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mitch Lodewick (Idols) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mitch Lodewick (Idols)

Extra informatie Mitch Lodewick (Idols)

Mitch Lodewick (Idols) is een nuchtere Aaltense jongen met als motto: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” Hij heeft al in veel bandjes gezeten, maar hij vindt zelf spelen eigenlijk het leukst. Hij zingt het liefst top 40, maar ook lekkere Nederlandse swingnummers. Zijn droom is om als artiest mensen te vermaken. Hij wil het liefst zingen in de Amsterdam Arena. Via Idols wil hij graag leren performen, om zo echt het totaalpakketje te worden.

Mitch Lodewick (Idols) boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mitch Lodewick (Idols).
Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mitch Lodewick (Idols), neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Mitch Lodewick (Idols) mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mitch Lodewick (Idols).

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Mitch Lodewick (Idols) en de boeking(en) van Mitch Lodewick (Idols) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Mitch Lodewick (Idols) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag