Bram Boender

Eigenschappen Bram Boender boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Incl. A-set (geluid tot ca. 250 p.)

Bram Boender boeken?

Bram Boender boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bram Boender.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bram Boender.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bram Boender ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bram Boender plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bram Boender

Extra informatie Bram Boender

Fitboy Bram speelt gitaar, piano en zingt graag ballads. Zijn grote muzikale voorbeelden zijn Ed Sheeran en Bryan Adams. De 22-jarige singer-songwriter houdt verschrikkelijk veel van zijn liefste vriendin waarin hij al zijn spaargeld heeft geïnvesteerd: zijn gitaar. Deze gitarist droomt van lange rijen gillende fans die een kaartje willen kopen voor zijn concerten.

Bram Boender boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bram Boender.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bram Boender, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Bram Boender mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bram Boender.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Bram Boender en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Bram Boender aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag