Duncan de Moor

Eigenschappen Duncan de Moor boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Duncan de Moor boeken?

Duncan de Moor boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Duncan de Moor.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Duncan de Moor.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Duncan de Moor ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Duncan de Moor plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Duncan de Moor

Extra informatie Duncan de Moor

Biografie Duncan de Moor
Duncan de Moor studeert op de rockacademie in Tilburg.  Het klinkt heel cliche maar het is wel waar, Duncan zong eerder dan dat hij praatte. Toen hij 12 was begon hij met pianoles en doordat hij wat mee neuriede werd zijn zangstem ontdekt door zijn pianoleraar.

Sinsd zijn 12e jaar schrijft Duncan ook al eigen teksten. Ook schrijft hij voor zijn band The Slick and Suited en ook voor andere artiesten en zijn eigen band.

Hij doet aan The Voice of Holland mee om zijn band in de spotlights te brengen. The Slick and Suited is in januari ontstaan op de rockacademie sindsdien is hij erg veel gaan schrijven. Ook de optredens van de band blijven groeien.
Duncan de Moor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Duncan de Moor boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Duncan de Moor.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Duncan de Moor, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Duncan de Moor en de eventuele overige kosten om een optreden van Duncan de Moor mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Duncan de Moor.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Duncan de Moor. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Duncan de Moor checken, een gratis optie plaatsen op Duncan de Moor en de boeking(en) van Duncan de Moor voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Duncan de Moor, BOEKINGSBUREAU Duncan de Moor, BOEKINGSBURO Duncan de Moor, ENTERTAINMENTBUREAU Duncan de Moor, ENTERTAINMENTBURO Duncan de Moor, ARTIESTENBUREAU Duncan de Moor, BOEKINGSKANTOOR Duncan de Moor, IMPRESARIAAT Duncan de Moor, MUZIEKBURO Duncan de Moor, MUZIEKBUREAU Duncan de Moor, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Duncan de Moor, ARTIESTENBOEKINGSBURO Duncan de Moor, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Duncan de Moor.

 

Offerte Duncan de Moor aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag