Arno Kolenbrander

Eigenschappen Arno Kolenbrander boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Arno Kolenbrander boeken?

Arno Kolenbrander boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arno Kolenbrander.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arno Kolenbrander.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arno Kolenbrander ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arno Kolenbrander plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Arno Kolenbrander

Extra informatie Arno Kolenbrander

Biografie Arno Kolenbrander
Arno Kolenbrander won in 1995 de Soundmix show . Voor veel Nederlanders is dát Arno Kolenbrander. Arno Kolenbrander is echter nog veel meer. Naast zingen beschikt Arno over een uiteenlopend repertoire, van feestmuziek tot musical.

Na zijn overwinning in de Soundmixshow, met het nummer ‘Why God Why’ uit de musical Miss Saigon heeft de zanger allesbehalve stil gezeten. Van het album ‘Arno Kolenbrander’ werden 13.000 exemplaren verkocht. In 1998 heeft hij een Nederlandstalig album opgenomen. Twee jaar later eindigde hij hoog in de Nederlandse voorronde van het Eurovisie Songfestival, terwijl hij op dat moment ook werkte in de uiterst succesvolle Dinner Show Of The Centuries van Frank Wentink. Vijf jaar lang schitterde hij in de show; hij is er als performer op de bühne enorm mee gegroeid.

Arno Kolenbrander boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Arno Kolenbrander boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arno Kolenbrander.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arno Kolenbrander, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arno Kolenbrander en de eventuele overige kosten om een optreden van Arno Kolenbrander mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arno Kolenbrander.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arno Kolenbrander. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arno Kolenbrander checken, een gratis optie plaatsen op Arno Kolenbrander en de boeking(en) van Arno Kolenbrander voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arno Kolenbrander, BOEKINGSBUREAU Arno Kolenbrander, BOEKINGSBURO Arno Kolenbrander, ENTERTAINMENTBUREAU Arno Kolenbrander, ENTERTAINMENTBURO Arno Kolenbrander, ARTIESTENBUREAU Arno Kolenbrander, BOEKINGSKANTOOR Arno Kolenbrander, IMPRESARIAAT Arno Kolenbrander, MUZIEKBURO Arno Kolenbrander, MUZIEKBUREAU Arno Kolenbrander, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arno Kolenbrander, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arno Kolenbrander, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arno Kolenbrander.

 

Offerte Arno Kolenbrander aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag