Lenie Gerrits

Eigenschappen Lenie Gerrits boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Lenie Gerrits boeken?

Lenie Gerrits boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lenie Gerrits.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lenie Gerrits.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lenie Gerrits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lenie Gerrits plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lenie Gerrits

https://youtube.com/watch?v=YKOl2-9y6AI

Extra informatie Lenie Gerrits

Biografie Lenie Gerrits
Lenie Gerrits is geboren op 18 oktober 1971 te Arnhem. Hij was amper 7 jaar, toen er voor het eerst een microfoon in zijn handen werd gedrukt.

Twee jaar later ging hij op bezoek bij Emile Hartkamp. Hij schreef twee nummer voor Lenie en het klonk goed in de oren van het publiek. Het ging als een lopend vuurtje de regio door dat er twee nummers voor mij geschreven waren en dat die kleine jongeman de sterren van de hemel zong. Het ene optreden na het andere volgde. Het leuke was, dat Emile Hartkamp altijd aankondigde met: dames en heren, hier is onze eigen Hollandse Heintje, Lenie Gerrits!

Lenie Gerrits woont inmiddels al weer 20 jaar in Dieren en zo is hij een paar jaar geleden weer gestart met zijn passie, het zingen.
Lenie Gerrits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lenie Gerrits boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lenie Gerrits.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lenie Gerrits, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lenie Gerrits en de eventuele overige kosten om een optreden van Lenie Gerrits mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lenie Gerrits.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lenie Gerrits. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lenie Gerrits checken, een gratis optie plaatsen op Lenie Gerrits en de boeking(en) van Lenie Gerrits voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lenie Gerrits, BOEKINGSBUREAU Lenie Gerrits, BOEKINGSBURO Lenie Gerrits, ENTERTAINMENTBUREAU Lenie Gerrits, ENTERTAINMENTBURO Lenie Gerrits, ARTIESTENBUREAU Lenie Gerrits, BOEKINGSKANTOOR Lenie Gerrits, IMPRESARIAAT Lenie Gerrits, MUZIEKBURO Lenie Gerrits, MUZIEKBUREAU Lenie Gerrits, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lenie Gerrits, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lenie Gerrits, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lenie Gerrits.

 

Offerte Lenie Gerrits aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag