Belinda en José

Eigenschappen Belinda en José boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Belinda en José boeken?

Belinda en José boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Belinda en José.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Belinda en José.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Belinda en José ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Belinda en José plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Belinda en José

Extra informatie Belinda en José

Biografie Belinda en José
Belinda en Jose zijn begonnen in 2011 met hun eerste single “Bubbelbad” dit nummer werd opgemerkt door SBS6 en werden daardoor geplaatst in het programma de 25…. Als meest spraakmakende internetartiesten. En later nog een keer als de leukste internetsterren.

Ondertussen hebben ze meerdere singles uitgebracht, zoals : nieuwe sokken, maak me gek gooi je haar los en viva Olé.

Afgelopen seizoen hebben ze 10x  in de mooiste theaters van Nederland mogen staan tijdens de Theatershow van Danny de Munk en Henk Poort “jeugdherinneringen”

Het is altijd een kleurrijk feestje met dit Brabants Duo, veel interactie met het publiek, leuke aanstekelijke liedjes en veel gekkigheid.
Belinda en José boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Belinda en José boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Belinda en José.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Belinda en José, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Belinda en José en de eventuele overige kosten om een optreden van Belinda en José mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Belinda en José.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Belinda en José. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Belinda en José checken, een gratis optie plaatsen op Belinda en José en de boeking(en) van Belinda en José voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Belinda en José, BOEKINGSBUREAU Belinda en José, BOEKINGSBURO Belinda en José, ENTERTAINMENTBUREAU Belinda en José, ENTERTAINMENTBURO Belinda en José, ARTIESTENBUREAU Belinda en José, BOEKINGSKANTOOR Belinda en José, IMPRESARIAAT Belinda en José, MUZIEKBURO Belinda en José, MUZIEKBUREAU Belinda en José, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Belinda en José, ARTIESTENBOEKINGSBURO Belinda en José, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Belinda en José.

 

Offerte Belinda en José aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag