Die Bayrische Sieben

Eigenschappen Die Bayrische Sieben boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Bayrische Sieben boeken?

Die Bayrische Sieben boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Bayrische Sieben.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Bayrische Sieben.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Bayrische Sieben ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Bayrische Sieben plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Bayrische Sieben

Extra informatie Die Bayrische Sieben

Biografie Die Bayrische Sieben
Die Bayrische 7 is een band uit het Zuidduitse Bayern en bestaat uit 7 vrouwelijke musikanten uit het volksstumliche schlagergenre. De band werd in 1986 door de zeven dames opgericht en heeft gedurende hun bestaan verschillende bezettingen gekend.

Die Bayrische 7 hebben voor Duitsland deelgenomen aan de bekende Grand Prox der Volksmusik in 1988. Hun liedDirndl, Dearndl behaalde een 12e plaats, waarvoor de band een gouden plaat ontving. Sinds die tijd is de groep geregeld te gast bij verschillende volksstumliche TV programma’s. Toen ze voor het eerst te gast waren bij de ZDF Hitparade, behaalde ze meteen een nummer 3 notering.

Daarnaast begeleiden ze soloartiesten tijdens hun tournee, waaronder Deie Wildecker Herzbuben (herzilein) en Die Geschwister Hoffmann. Regelmatig zijn de dames te horen op de Munchener Oktoberfesten en worden ze onder andere uitgenodigd voor optredens in Zuid Afrika en USA.

Die Bayrische 7 spelen Duitse partyhits, volksstumlich, schlager en bekende evergreens.
Die Bayrische Sieben boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Bayrische Sieben boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Bayrische Sieben.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Bayrische Sieben, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Bayrische Sieben en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Bayrische Sieben mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Bayrische Sieben.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Bayrische Sieben. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Bayrische Sieben checken, een gratis optie plaatsen op Die Bayrische Sieben en de boeking(en) van Die Bayrische Sieben voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Bayrische Sieben, BOEKINGSBUREAU Die Bayrische Sieben, BOEKINGSBURO Die Bayrische Sieben, ENTERTAINMENTBUREAU Die Bayrische Sieben, ENTERTAINMENTBURO Die Bayrische Sieben, ARTIESTENBUREAU Die Bayrische Sieben, BOEKINGSKANTOOR Die Bayrische Sieben, IMPRESARIAAT Die Bayrische Sieben, MUZIEKBURO Die Bayrische Sieben, MUZIEKBUREAU Die Bayrische Sieben, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Bayrische Sieben, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Bayrische Sieben, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Bayrische Sieben.

 

Offerte Die Bayrische Sieben aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag