Die Hohner

Eigenschappen Die Hohner boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Die Hohner boeken?

Die Hohner boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Die Hohner.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Die Hohner.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Die Hohner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Die Hohner plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Die Hohner

Extra informatie Die Hohner

Biografie Die Hohner
Ongetwijfeld kent u een of meerdere hits van deze populaire groep uit Köln. Vivia Hollandia is namelijk een bewerking van het originele ‘Viva Colonia’ dat door de Höhner in 2004 is uitgebracht.

De Höhner (vertaald “de kippen”) is een van de vele populaire bands uit Keulen. Hun naam hangt samen met het feit dat ze tijdens de eerste jaren van hun bestaan, kippenkostuums droegen tijdens hun optredens en veren in het publiek strooiden.

Hun eerste grote hit uit 1974 was Scheiß ejal, ob do Hohn bess oder Hahn. In 1978 gingen De Höhner een contract aan met voetbalclub FC Köln. Voor deze club schreven ze het lied ‘Unser Bock es Meister’. In de daaropvolgende jaren kreeg de Höhner verschillende prijzen, waaronder viermaal de Orden für das beste kölsche Lied .

Vanaf het begin van de jaren ’90 werden de Höhner ook steeds actiever buiten de carnavalstijd om. In 2000 kreeg de band de muziekprijs Echo voor hun verzamelalbum Best of – 25 Jahre en tweemaal goud voor de single Die Karawane zieht weiter. In 2003 scoorden ze hun eerste echte megahit met Viva Colonia, dat in heel Duitsland en bij het Oktoberfest zeer populair werd (later door Wolter Kroes vertaald in Viva Hollandia).
Die Hohner boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Die Hohner boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Die Hohner.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Die Hohner, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Die Hohner en de eventuele overige kosten om een optreden van Die Hohner mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Die Hohner.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Die Hohner. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Die Hohner checken, een gratis optie plaatsen op Die Hohner en de boeking(en) van Die Hohner voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Die Hohner, BOEKINGSBUREAU Die Hohner, BOEKINGSBURO Die Hohner, ENTERTAINMENTBUREAU Die Hohner, ENTERTAINMENTBURO Die Hohner, ARTIESTENBUREAU Die Hohner, BOEKINGSKANTOOR Die Hohner, IMPRESARIAAT Die Hohner, MUZIEKBURO Die Hohner, MUZIEKBUREAU Die Hohner, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Die Hohner, ARTIESTENBOEKINGSBURO Die Hohner, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Die Hohner.

 

Offerte Die Hohner aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag