The Sunsets

Eigenschappen The Sunsets boeken

Prijs
v.a. 1.200
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

The Sunsets boeken?

The Sunsets boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Sunsets.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Sunsets.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Sunsets ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Sunsets plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Sunsets

Extra informatie The Sunsets

Biografie The Sunsets
The Sunsets waren in 2009 zonder twijfel de meest spraakmakende nieuwkomers in de Vlaamse showbizz. Tijdens een ondertussen legendarische CD-voorstelling  in het oergezellige Café Beveren te Antwerpen, maakte de Vlaamse pers, niet toevallig op 1 april,  kennis met een jong, fris Vlaams accordeonduo. Het daaropvolgende weekend maakten The Sunsets hun felgesmaakte debuut voor het grote publiek op het Schlagerfestival te Hasselt. Het titelloze debuutalbum “The Sunsets” vertrok als een speer en werd op 16 mei 2009 de nr.1 van de Ultratop Albumcharts. 2 weken later ontvingen The Sunsets een GOUDEN Award voor de verkoop van meer dan 15.000 ex. Met ondertussen ruim 60.000 verkochte units van hun debuut-CD “The Sunsets” en meer dan 45 weken in de Ultratop charts overtroffen ze ieders verwachting.

 

Een opvolger voor hun uiterst succesvolle 1ste album kon niet uitblijven en bijna exact 1 jaar na de presentatie van hun debuut-CD, op 31 maart 2010, werd “Fiesta” feestelijk voorgesteld in “De Kaasboerin” te Deurne. Het sprookje van het jonge accordeonduo bleef maar duren. 3 weken na de release werd “Fiesta” het best verkopende album van Vlaanderen. Ook “Fiesta” bereikte moeiteloos de GOUDEN status. Na het onwaarschijnlijke succes van hun debuutalbum was het dus opnieuw raak voor The Sunsets. Het eenvoudige, maar niet voor de hand liggende concept van de grootste Schlagerhits op accordeon, bleek dus wederom een schot in de roos.

 

Het fenomenale succes van het Vlaamse accordeonduo The Sunsets kwam ook onze noorderburen ter ore. ‘Major’ platenlabel EMI Nederland tekende maar wat graag een contract met het Vlaamse duo en startte in 2010 met de promotie rond The Sunsets. In de zomer van 2010 maakten The Sunsets zo hun Tv-debuut bij het “TROS Muziekfeest op het plein”, onder het goedkeurend oog van Jan Smit en stonden ze  op het podium tijdens verschillende Mega Piraten Festijnen (gemiddeld 15.000 toeschouwers)  in Nederland.

 

Met een gezamelijke verkoop van meer dan 90.000!! ex. van hun debuutalbum “The Sunsets” en opvolger “Fiesta”, zijn The Sunsets één van de absolute bestsellers van de afgelopen 2 jaar. Het kwam dan ook als een verrassing toen hun management begin januari 2011 het vertrek aankondigde van ‘Sunset’ Matthias Lens. Uiteraard was het bijzonder jammer nieuws dat Annelies Matthias niet langer als accordeonduo door het leven zouden gaan,  maar voor The Sunsets betekende dit evenwel zeker niet het einde, eerder een nieuwe start. Platenlabel ARS/Universal startte meteen de zoektocht naar een nieuwe accordeonpartner voor Annelies en ook het nieuwe album van The Sunsets werd gewoon verder voorbereid.

 

Ondertussen werd de nieuwe Sunset gevonden in de persoon van Johan Veugelers afkomstig uit het Nederlandse Weert samen met Annelies Winten zijn zij THE SUNSETS.

The Sunsets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Sunsets boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Sunsets.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Sunsets, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Sunsets en de eventuele overige kosten om een optreden van The Sunsets mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Sunsets.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Sunsets. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Sunsets checken, een gratis optie plaatsen op The Sunsets en de boeking(en) van The Sunsets voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Sunsets, BOEKINGSBUREAU The Sunsets, BOEKINGSBURO The Sunsets, ENTERTAINMENTBUREAU The Sunsets, ENTERTAINMENTBURO The Sunsets, ARTIESTENBUREAU The Sunsets, BOEKINGSKANTOOR The Sunsets, IMPRESARIAAT The Sunsets, MUZIEKBURO The Sunsets, MUZIEKBUREAU The Sunsets, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Sunsets, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Sunsets, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Sunsets.

 

Offerte The Sunsets aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag