They want you 2 Dance

Eigenschappen They Want You 2 Dance (TWY2D) boeken

Prijs
v.a. 2.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

They Want You 2 Dance (TWY2D) boeken?

They Want You 2 Dance (TWY2D) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van They Want You 2 Dance (TWY2D).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van They Want You 2 Dance (TWY2D).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van They Want You 2 Dance (TWY2D) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van They Want You 2 Dance (TWY2D) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van They Want You 2 Dance (TWY2D)

Extra informatie They Want You 2 Dance (TWY2D)

TWY2D = They Want You 2 Dance!

Tijdens een optreden van They Want You (To Dance!) gaat gegarandeerd het ‘dak er vanaf’. En gedanst zal er worden…!

They Want You! laten tijdens hun optreden de meezing-tijden van de seventies & eighties herleven, met nieuw gearrangeerde nummers met verrassend moderne invloeden. Als Lumberjack, Police-officer, Sailor en uiteraard Indian komen de heren in schitterende showkostuums op de bühne en vervolgens gaat de “disco & dance revival” van start.

Deze sprankelende show met uitsluitend de grootste hits van de The Gibson Brothers, The Jacksons en natuurlijk The Village People beleeft een geweldige publieksfinale met het nummer YMCA!

They Want You! is een originele en dynamische live gezongen feelgood act, bestaande uit gerenommeerde zangers/entertainers uit de musicalwereld!

They Want You 2 Dance boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van They Want You 2 Dance, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van They Want You 2 Dance mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van They want you 2 Dance.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor They Want You 2 Dance. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van They want you 2 Dance checken, een gratis optie plaatsen op They want you 2 Dance en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte They Want You 2 Dance (TWY2D) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag