Duo Nationaal

Eigenschappen Duo Nationaal boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Duo Nationaal boeken?

Duo Nationaal boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo Nationaal.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Duo Nationaal.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Duo Nationaal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Duo Nationaal plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Duo Nationaal

Extra informatie Duo Nationaal

Biografie Duo Nationaal
Duo Nationaal bestaat uit Maria Louise (bekend van haar hitsingle “Tango ‘d Amor” en zanger/producer Martin Sterken. In het dagelijks leven zijn zij ook een paar en staan ze aan de wieg van menig Nederlandstalig artiest in hun produktie-bedrijf. Zo produceerde Martin o.a. voor: Jannes, Henk Wijngaard, Bouke, Marlous, Lytse Hille en vele, vele anderen. Met de Stemmingmakers (Piraten uit het noorden, Rosemarie, 1 moment in je leven) had en heeft Martin na 20 jaar nog altijd veel succes in de feesttenten en discotheken van ons land en heeft hij meer 7 albums uitgebracht.

Duo Nationaal is een duo met hart voor het Nederlandse lied. Zij zingen niet alleen eigen repertoire, maar ook bekende meezingers en inhakers van andere bekende duo’s zoals Jan en Zwaan, Frank en Mirella en uitstekende piratenklassiekers waarmee zij helemaal op de huidige trend inspelen.

Kortom: Onmisbaar op uw evenement! Duo Nationaal doet haar naam eer aan…. puur Nederlandstalig en liedjes met hart en ziel.
Duo Nationaal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Duo Nationaal boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Duo Nationaal.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Duo Nationaal, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Duo Nationaal en de eventuele overige kosten om een optreden van Duo Nationaal mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Duo Nationaal.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Duo Nationaal. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Duo Nationaal checken, een gratis optie plaatsen op Duo Nationaal en de boeking(en) van Duo Nationaal voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Duo Nationaal, BOEKINGSBUREAU Duo Nationaal, BOEKINGSBURO Duo Nationaal, ENTERTAINMENTBUREAU Duo Nationaal, ENTERTAINMENTBURO Duo Nationaal, ARTIESTENBUREAU Duo Nationaal, BOEKINGSKANTOOR Duo Nationaal, IMPRESARIAAT Duo Nationaal, MUZIEKBURO Duo Nationaal, MUZIEKBUREAU Duo Nationaal, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Duo Nationaal, ARTIESTENBOEKINGSBURO Duo Nationaal, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Duo Nationaal.

 

Offerte Duo Nationaal aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag