De Sjonnies

Eigenschappen De Sjonnies boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
40 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

De Sjonnies boeken?

De Sjonnies boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van De Sjonnies.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van De Sjonnies.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van De Sjonnies ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Sjonnies plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van De Sjonnies

Extra informatie De Sjonnies

Biografie De Sjonnies
De Sjonnies, wie is er niet groot mee geworden? Al meer dan 20 jaar staat deze band aan de top van het Nederlandse feestcircuit, volgens sommigen hebben ze het feestrepertoire zelfs uitgevonden. Feit is in ieder geval dat de karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid vaak is gekopieerd maar zelden tot nooit is overtroffen.

En wat ook prettig is, De Sjonnies zijn niet alleen de leukste band van Nederland, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Nederland. Een publiek waar je graag bij wil horen. Ook voor kroegeigenaren en festival-organisaties is de band al jaren een zekerheidje, vooral omdat elk optreden gegarandeerd bieromzet-proof is.

Waar De Sjonnies met recht trots op zijn is dat in het eerste decennium van deze eeuw (2000-2009) geen enkele Nederlandse band zoveel optredens heeft gescoord als De Sjonnies. In deze gloriejaren kon je eenvoudigweg niet om ze heen, en als het aan de heren ligt zal dat voorlopig nog wel zo blijven.

De Sjonnies zijn weer helemaal terug van nooit weggeweest. Met de line-up Paddo, Friso Ruysdael en de liedzanger Bennie Solo staat de band sterker dan ooit.

De tour voor 2013 is al weer voor een deel ingevuld, een avondvullend programma is al helemaal rond en in de loop van volgend jaar staat er een nieuw album op stapel met uitsluitend nieuw repertoire.

De Waanzinnige Sjonnies Familie Show (4 uur)

Het avondvullende spektakel van De Sjonnies. In deze unieke show is de presentatie in handen is van een stand up comedian (master of ceremony).

Donnie is de langvermiste zoon van De Sjonnies, die in de voetsporen van zijn vader treedt met lekker Amsterdams feestrepertoire.

Nog een lied of niet: De nieuwe artiest in het pauze programma mag één lied zingen, het publiek bepaalt via de applausmeter of hij/zij nog een lied mag doen. Deze artiest wordt doorgaans door ons geïnviteerd maar kan desgewenst ook via de klant in samenspraak worden geregeld.

De Sjonnies gaan in de nieuwe samenstelling met leadzanger Bennie Solo , bassist Friso Ruysdael en gitarist Paddo terug naar hun roots met meezingers als “Japapa”, “Zwemmen zonder slip”, “M’n fiets is gejat”, “Annemarie” en “Dans je de hele nacht met mij”. Ouderwetse gezellgheid met een nieuwerwetse byte.

Jeroen Post is bekend van radio en TV (TMF) en zet al jarenlang als DJ de hele tent op zijn kop.

Hij sluit de avond in stijl af, en brengt de avondvullende show tot een extatisch hoogtepunt.

Het gehele programma is absoluut bieromzet-proof.
De Sjonnies boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Sjonnies boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van De Sjonnies.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van De Sjonnies, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van De Sjonnies en de eventuele overige kosten om een optreden van De Sjonnies mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van De Sjonnies.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor De Sjonnies. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van De Sjonnies checken, een gratis optie plaatsen op De Sjonnies en de boeking(en) van De Sjonnies voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT De Sjonnies, BOEKINGSBUREAU De Sjonnies, BOEKINGSBURO De Sjonnies, ENTERTAINMENTBUREAU De Sjonnies, ENTERTAINMENTBURO De Sjonnies, ARTIESTENBUREAU De Sjonnies, BOEKINGSKANTOOR De Sjonnies, IMPRESARIAAT De Sjonnies, MUZIEKBURO De Sjonnies, MUZIEKBUREAU De Sjonnies, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU De Sjonnies, ARTIESTENBOEKINGSBURO De Sjonnies, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR De Sjonnies.

 

Offerte De Sjonnies aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag