Deurzakkers

Eigenschappen Deurzakkers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Deurzakkers boeken?

Deurzakkers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Deurzakkers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Deurzakkers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Deurzakkers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Deurzakkers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Deurzakkers

Extra informatie Deurzakkers

Biografie Deurzakkers
De Deurzakkers zijn Willem van Schijndel en Clemens van Bracht. Het duo “De Deurzakkers” is een begrip in ons land als het gaat om het maken van feeststemming. Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen. Ook voor uw event of prive feest is het mogelijk om de Deurzakkers te boeken.

Het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen. Het feest kan beginnen”, “Zak es lekker door”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”,  “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “La-la-la van Strauss”, ook wel de “Straussmedley” genoemd, zijn liedjes die iedereen kent.

Naast deze hits zorgen de gezellige Hollandse medley’s uit hun repertoire voor een geweldige sfeer tijdens de optredens.

 “Feest in de tent” is en blijft het uitgangs­punt van “De Deurzak­kers”.    Het hele jaar door gaan de optredens door en …………… zodra hun lijflied “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen” wordt ingezet is het overal feest.

 De Deurzakkers boeken?

“Het feest kan beginnen”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren” en natuurlijk de “Straussmedley”, om er maar een paar te noemen, zijn ultieme meezingers voor feestend Nederland.

Met het succes van hun Hollandse hitmedley’s, waaronder “De Party Mix” en de feestmedley “C’est la vie” maken zij elk feest compleet, en dat het hele jaar door.

De Deurzakkers: “Het feest kan beginnen!”
Deurzakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Deurzakkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Deurzakkers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Deurzakkers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Deurzakkers en de eventuele overige kosten om een optreden van Deurzakkers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Deurzakkers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Deurzakkers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Deurzakkers checken, een gratis optie plaatsen op Deurzakkers en de boeking(en) van Deurzakkers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Deurzakkers, BOEKINGSBUREAU Deurzakkers, BOEKINGSBURO Deurzakkers, ENTERTAINMENTBUREAU Deurzakkers, ENTERTAINMENTBURO Deurzakkers, ARTIESTENBUREAU Deurzakkers, BOEKINGSKANTOOR Deurzakkers, IMPRESARIAAT Deurzakkers, MUZIEKBURO Deurzakkers, MUZIEKBUREAU Deurzakkers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Deurzakkers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Deurzakkers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Deurzakkers.

 

Offerte Deurzakkers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag