Antje Apfelkorn boeken

Eigenschappen Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 40 min. of 2 x 30 min.
Geluid
Op aanvraag

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen boeken?

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen

Tijdens het wekelijks baantjes trekken van schlagerkoningin Antje in zwembad “ de Plons “, om zodoende het dagelijks leed van zich af te spoelen, gebeurde het. Hier kwam ze wekelijks een aantal sportieve bakkers tegen die zich verenigd hadden als zwemgroepje, onder de naam “ die Kaiserbrötchen “. Na een uurtje heerlijk zwemmen stonden deze “ Brötchen “ onder de douche nog minstens een kwartier hun favoriete duitse schlagers te galmen. Antje raakt hiervan zo onder de indruk dat ze besloot contact te leggen. Maar hoe ? De voorraad apfelkorn in de kantine bood uitkomst.

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen was een feit.

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen is ontstaan begin 2018 als avond-act tijdens  “ de Dag van het Levenslied “ te Nijmegen. De kern van de band bestaat uit Ingrid Striek – zang ( the Dutch Cher ), Theo Dahm – gitaar & mandoline   ( Alfredo Krijtlijn & de Grasmaaiers en vele Smart-Acts ) en Ruud van der Broek – accordeon ( de Gemeentereiniging ). Allen hebben jarenlang full time professionele gewerkt in de muziek- en entertainment branche.

Wanneer de gelegenheid daarom vraagt wordt het trio uitgebreid met de Gebr. Van den Heuvel ( Jansen & Tilanus ).

Het repertoire bestaat uit de klassieke Duitse & moderne Schlagers ( Kufstein, Du, Atemlos etc.. ) en de iets meer stevige Duitse populaire muziek ( Skandall am Rosi etc..).

Naast de Bühne act is Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen ook inzetbaar als mobiel akoestische act. Ideaal als ontvangst act bij de Duitse feesten.

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag