BFlat

Eigenschappen BFlat boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

BFlat boeken?

BFlat boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van BFlat.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van BFlat.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van BFlat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van BFlat plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie BFlat

Deze kleine-, allround band-, speelt zowel easylistening-, soul-, jazz- als popmuziek. Het veelzijdige repertoire van BFlat bestaat o.a. uit Stevie Wonder, American Songbook standards, soul van o.a. George Benson, dance classics uit de jaren ’70 en ‘80, hedendaagse hits van Alicia Keys en Norah Jones…. en niet te vergeten Nederlandstalige hits!
BFlat heeft een vol geluid in een kleine, semi-akoestische bezetting.

BFlat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van BFlat.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van BFlat, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van BFlat en de eventuele overige kosten om een optreden van BFlat mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van BFlat.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor BFlat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van BFlat checken, een gratis optie plaatsen op BFlat en de boeking(en) van BFlat voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT BFlat, BOEKINGSBUREAU BFlat, BOEKINGSBURO BFlat, ENTERTAINMENTBUREAU BFlat, ENTERTAINMENTBURO BFlat, ARTIESTENBUREAU BFlat, BOEKINGSKANTOOR BFlat, IMPRESARIAAT BFlat, MUZIEKBURO BFlat, MUZIEKBUREAU BFlat, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU BFlat, ARTIESTENBOEKINGSBURO BFlat, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR BFlat.

 

Offerte BFlat aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag