Boston Tea Party

Eigenschappen Boston Tea Party boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Incl. B-set (geluid tot ca. 500 p.)

Boston Tea Party boeken?

Boston Tea Party boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Boston Tea Party.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Boston Tea Party.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Boston Tea Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Boston Tea Party plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Boston Tea Party

Extra informatie Boston Tea Party

Dè garantie voor je geslaagde feest

De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Feest der herkenning

Met bekende hits en veel mash-ups van über lekkere oude en nieuwe feest-classics brengen we jouw Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Altijd 3 blazers & 3 zangeressen!

Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie super-spontane mooie getalenteerde zangeressen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Is This A Party Or What?!

Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!

Specials

Met of zonder bekende Artiest live op het podium, of andere specials als leuke extra’s bij een show. Het tiental maakt al jarenlang elke keer weer van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

Boston Tea Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Boston Tea Party, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Boston Tea Party en de eventuele overige kosten om een optreden van Boston Tea Party mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Boston Tea Party.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen op Boston Tea Party en de boeking(en) van Boston Tea Party voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Boston Tea Party aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag