Broken brass ensemble boeken

Eigenschappen Broken Brass Ensemble boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Broken Brass Ensemble boeken?

Broken Brass Ensemble boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Broken Brass Ensemble.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Broken Brass Ensemble.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Broken Brass Ensemble ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Broken Brass Ensemble plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Broken Brass Ensemble

Extra informatie Broken Brass Ensemble

De band mixt de traditionele New Orleans-brass met hiphop-, funk-, jazz- en balkan-invloeden en maakte de afgelopen jaren furore in binnen- en buitenland. De band zette iedere zaal en elk festival op zijn kop. North Sea Jazz, Paradiso, Oerol, Zwarte Cross, Shambala (UK), Fusion (DU) en meer dan 400 andere podia en festivals gingen overstag voor de bak energie en de aanstekelijke sound van Broken Brass Ensemble.
Broken Brass Ensemble boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Broken Brass Ensemble, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Broken Brass Ensemble.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Broken Brass Ensemble aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag