wouter hamel boeken

Eigenschappen Wouter Hamel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Op aanvraag

Wouter Hamel boeken?

Wouter Hamel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wouter Hamel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wouter Hamel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wouter Hamel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter Hamel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Wouter Hamel

Over Wouter Hamel

Als zanger, artiest en muzikant timmert Wouter Hamel tien jaar lang aan de weg. Op het debuut Hamel (2007) brak hij door als troubadour en jazzvocalist in Nederland, Duitsland,  Japan, Taiwan en Korea. Het vijfde album AMAURY is Hamels meest veelzijdige en eerlijke plaat tot nu toe.

Hamel werkte op AMAURY samen met producer Andy Platts van de band Mamas Gun. Op zijn vijfde langspeler bewijst Hamel dat er binnen de meest uiteenlopende contrasten harmonie en troost te vinden is. Eenvoud wordt gesofistikeerd en stuurse emoties verzoenen zich met verslavende grooves en melodieën.

AMAURY

Wouter Hamels vorige twee albums – Lohengrin en Pompadour – zijn belangrijke opstappen geweest zowel op persoonlijk als artistiek vlak. De ene was introspectief en sober van geest, terwijl de ander juist uit de voegen barst van pure levenslust. Beide platen zijn vernoemd naar historische figuren waarop Hamel zijn eigen beeldmerk kon projecteren. Het leverde de nodige inzichten op: hoe komt Wouter Hamel het dichtst bij zichzelf?

AMAURY geeft volmondig antwoord op die vraag.  Dit is het eerste album waarop Hamel zelf niet de voorkant siert. Het artwork van de plaat belichaamt de harmonie die Wouter Hamels muziek altijd heeft gekenmerkt. Schuilen doet hij niet meer. AMAURY is namelijk zijn bijnaam op social media en dating apps. “Het is eigenlijk mijn gay alias. Mijn avatar, de persoon in mij die zich nooit schaamt. De persoon die zichzelf

Wouter Hamel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wouter Hamel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wouter Hamel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wouter Hamel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wouter Hamel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsenen de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Wouter Hamel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag