The Roaring Jazz Quartet boeken

Eigenschappen The Roaring Jazz Quartet boeken

Prijs
v.a. 2.950
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Roaring Jazz Quartet boeken?

The Roaring Jazz Quartet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Roaring Jazz Quartet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Roaring Jazz Quartet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Roaring Jazz Quartet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Roaring Jazz Quartet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Roaring Jazz Quartet

Extra informatie The Roaring Jazz Quartet

The Roaring Jazz Quartet

Dit collectief aan enthousiaste muzikanten draagt de naam “The Roaring Jazz Quartet”. Zij spelen tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire van het Great American Songbook gecombineerd met

hedendaagse popsongs in eigen sfeervolle jazzy arrangementen.

Als een veel gevraagde act op de grotere podia, festivals en evenementen in binnen- en buitenland weten de heren als geen ander hoe ze hun publiek geboeid kunnen houden en maken ze op ieder evenement een onvergetelijke indruk. Nummers van o.a. Frank Sinatra, Nat King Cole, Elvis Presley, en Michael Bublé, maar ook songs van bijvoorbeeld Ed Sheeran, John Mayer, The Beatles, Elton John en vele andere artiesten passeren de revue in frisse eigentijdse jazzy arrangementen. Deze 4 professionele muzikanten die allen ruime ervaring hebben in het speelveld als sessiemuzikanten bij diverse pop- en jazzartiesten hebben de koppen bij elkaar gestoken om hun passie een extra dimensie te geven in de vorm van deze high-end, sophisticat ed jazz band voor de extravagante, luxe en bijzondere evenementen in binnen- en buitenland. The Roaring Jazz Quartet bestaat uit een pianist, drummer, contrabassist en een zanger en is nu te boeken voor 1, 2 of 3 x 40 minuten in de basis. In overleg zijn afwijkende speeltijden mogelijk.

Daarnaast is het mogelijk de band uit te breiden met diverse muzikanten. Vraag bij het management naar de mogelijkheden hiervoor.

The Roaring Jazz Quartet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Roaring Jazz Quartet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Roaring Jazz Quartet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte The Roaring Jazz Quartet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag