CargoVibes

Eigenschappen CargoVibes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
3x 45 min.
Geluid
Geluid/licht tot ca. 150 p.

CargoVibes boeken?

CargoVibes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van CargoVibes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van CargoVibes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van CargoVibes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van CargoVibes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van CargoVibes

Extra informatie CargoVibes

The CargoVibes Project” is een muzikale interactie tussen vocalist & singer-songwriter(Vincent voormalig Vilouca) & gitarist, multi-instrumentalist, singer-songwriter & producer(Duncan_B). Deze veelzijdig muzikale mannen vormen een producersduo en zijn actief in de studio met het componeren en produceren van songs en producties. Hun songs hebben een Soulfull, dance, Popfeel, met als handelsmerk een crossover tussen natuurlijke akoestiek en electronische plugg-inns. Zij zijn hierin uniek in hun soort.
Daarnaast gaan Duncan en Vincent met “CargoVibes Live” het land door en brengen zij hun eigen muziek, en die van vele andere artiesten ten gehore. Ook op de bühne zetten zij hun handelsmerk voort. Wat de heren van CargoVibes ook live ten gehore brengen, de basis van hun songs (inclusief de beat) bestaat altijd uit een akoestische gitaar, vocals en een shaker. Deze sounds worden al dan niet met hedendaagse studio technieken realtime bewerkt. Zo ontstaat een uniek live geluid, een geluid dat tegenwoordig onmiskenbaar de CargoVibes sound genoemd mag worden. Hiermee brengen zij een mix van oude soul klassiekers, moderne popsongs, dance en eigen repertoire. Vanuit een zeer intense setting, bespelen en bereiken zij intieme huiskamers, maar ook een groot publiek. Als duo maakten zij het afgelopen jaar furore.”alsof je naar een complete band zit te luisteren” is een veel gehoorde opmerking uit het publiek.
CargoVibes brengt dus entertainment op diverse niveaus. Welkom op hun reis door de wereld van de Unplugged Soul, Pop, Jazz en Groovy Dance!

CargoVibes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van CargoVibes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van CargoVibes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van CargoVibes en de eventuele overige kosten om een optreden van CargoVibes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van CargoVibes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor CargoVibes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van CargoVibes checken, een gratis optie plaatsen op CargoVibes en de boeking(en) van CargoVibes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT CargoVibes, BOEKINGSBUREAU CargoVibes, BOEKINGSBURO CargoVibes, ENTERTAINMENTBUREAU CargoVibes, ENTERTAINMENTBURO CargoVibes, ARTIESTENBUREAU CargoVibes, BOEKINGSKANTOOR CargoVibes, IMPRESARIAAT CargoVibes, MUZIEKBURO CargoVibes, MUZIEKBUREAU CargoVibes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU CargoVibes, ARTIESTENBOEKINGSBURO CargoVibes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR CargoVibes.

 

Offerte CargoVibes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag