Gibson Brothers

Eigenschappen Gibson Brothers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Gibson Brothers boeken?

Gibson Brothers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gibson Brothers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gibson Brothers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gibson Brothers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gibson Brothers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gibson Brothers

Extra informatie Gibson Brothers

Biografie Gibson Brothers
Gibson Brothers, geboren op het Antilliaanse eiland Martinique en sinds vele jaren woonachtig in Parijs, begonnen hun carriëre in 1976.

1976 Hun eerste single “COME TO AMERICA” werd een Europees succes met een nr. 1 notering in Frankrijk en Italië. 1977 Zij schreven “NON STOP DANCE” met een verkoop van 1 miljoen exemplaren en goed voor een nr. 1 notering in België, Nederland en Noord Europa.

1980 Hun 1e wereldhit “CUBA” leverde 14 gouden platen op, was een nr. 1 hit in 16 landen, een nr. 9 notering in de Amerikaanse Bill Board en goed voor een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren.

De Gibson Brothers waren hiermee ook de eerste Franse groep die de eerste plaatsen in zowel de Amerikaanse als in de Engelse lijsten bereikten. Na dit mega-succes volgden onder andere: 1981 “OOH WHAT A LIFE” Nr. 1 in Engeland, “MARIANNE” Top 10 in Spanje, Duitsland en Engeland. 1983 De groep bereikte haar allergrootste succes met “QUE SERA MI VIDA” met een verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren.

1984 Opnieuw een gouden plaat in Frankrijk voor meer dan 500.000 verkochte exemplaren van “MY HEART’S BEATING WILD – TIC TAC-TIC-TAC” 1985 De broers waagden zich langzamerhand ook zelf op het gebied van platenproduktie’s, hetgeen resulteerde

in “T’as le look coco” met Laroche Valmont als eerste produkt. 1987 Dankzij het album “EMILY” werden zij in Engeland verkozen als “Groep van het jaar” 1990 De single “LET’S ALL DANCE” met David Christie werd een hit in België. 1996 De release van de single “Fire” is opnieuw goed voor een hit in België. 1997 Tien jaar na het album “Emily” verschijnt het nieuwe album “MOVE ON UP”.

De sound en de arrangementen zijn nieuw en verassend.

1998 Op de C.D. met de sound-tracks van de succesvolle Nederlandse film Abeltje staan ook 2 nummers van The Gibson Brothers, welke zijn geschreven en geproduceerd door Bolland Bolland. 2000 De single van Ben Liebrand featuring The Gibson Brothers, met als titel “Music and Passion”,staat in januari/februari een viertal weken in de top 100 genoteerd.

2002 Op dit moment zijn de Gibson Brothers bezig met de laatste opname’s van hun nieuwe album. Release van het nieuwe album single wordt in de loop van 2002 verwacht.

De Gibson Brothers touren al meer dan 20 jaar over de gehele wereld en vandaag den dag herkent nog iedereen de Disco Salsa stijl van de Gibson Brothers. ‘Party time garanteed’
Gibson Brothers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gibson Brothers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gibson Brothers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gibson Brothers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gibson Brothers en de eventuele overige kosten om een optreden van Gibson Brothers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gibson Brothers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gibson Brothers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gibson Brothers checken, een gratis optie plaatsen op Gibson Brothers en de boeking(en) van Gibson Brothers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gibson Brothers, BOEKINGSBUREAU Gibson Brothers, BOEKINGSBURO Gibson Brothers, ENTERTAINMENTBUREAU Gibson Brothers, ENTERTAINMENTBURO Gibson Brothers, ARTIESTENBUREAU Gibson Brothers, BOEKINGSKANTOOR Gibson Brothers, IMPRESARIAAT Gibson Brothers, MUZIEKBURO Gibson Brothers, MUZIEKBUREAU Gibson Brothers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gibson Brothers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gibson Brothers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gibson Brothers.

 

Offerte Gibson Brothers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag