Hot Black Stuff Jazz

Eigenschappen Hot Black Stuff Jazz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Hot Black Stuff Jazz boeken?

Hot Black Stuff Jazz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hot Black Stuff Jazz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hot Black Stuff Jazz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hot Black Stuff Jazz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hot Black Stuff Jazz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hot Black Stuff Jazz

Extra informatie Hot Black Stuff Jazz

Biografie Hot Black Stuff Jazz
Hot Black Stuff swingt weer en deze keer met Hot Black Stuff JAZZ! De ijzersterke zanggroep Hot Black Stuff – u misschien wel bekend van de voorronden van het Nationaal Songfestival 2004 – tonen zich in deze nieuwe produktie met o.a. jazz, latin jazz en afro jazz een uitmuntende close-harmony groep in de geest van Wall Street Crash en Manhattan Transfer.

Wereldberoemde nummers van de bakermat van de jazz, zoals Chanson d’Amour, L.O.V.E., God Bless The Child en een uitgebreide ode aan Duke Ellington en zijn klassiekers zoals Take The A-Train en I Got It Bad, zijn in Hot Black Stuff JAZZ gecombineerd met muzikale schatten uit de rest van wereld. Kortom een geweldig en afwisselend feest der herkenning!

Close harmony vormt de basis voor deze nieuwe show van Hot Black Stuff, waarin natuurlijk ook ruimte is voor ieder van het veelzijdige kwartet van 3 zangers en een zangeres, als solist, met zijn/haar specifieke achtergrond. Dat geldt voor de in Chicago geboren Omar, die letterlijk voortkomt uit de traditie van de jazz, maar ook voor Rich, die weliswaar in de V.S. geboren is, maar met zijn zuidelijk afrikaanse roots nog verder teruggaat in de traditie van de jazz. Erica en Ivan vertegenwoordigen met hun latijns-amerikaanse achtergronden de andere tak van de diaspora en hún jazz.

Laat u verleiden en schuif aan voor deze verfrissende reis door de wereld van Hot Black Stuff JAZZ! It Don’t Mean A Thing, If It Ain’t Got That Swing…
Hot Black Stuff Jazz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hot Black Stuff Jazz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hot Black Stuff Jazz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hot Black Stuff Jazz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hot Black Stuff Jazz en de eventuele overige kosten om een optreden van Hot Black Stuff Jazz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hot Black Stuff Jazz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hot Black Stuff Jazz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hot Black Stuff Jazz checken, een gratis optie plaatsen op Hot Black Stuff Jazz en de boeking(en) van Hot Black Stuff Jazz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hot Black Stuff Jazz, BOEKINGSBUREAU Hot Black Stuff Jazz, BOEKINGSBURO Hot Black Stuff Jazz, ENTERTAINMENTBUREAU Hot Black Stuff Jazz, ENTERTAINMENTBURO Hot Black Stuff Jazz, ARTIESTENBUREAU Hot Black Stuff Jazz, BOEKINGSKANTOOR Hot Black Stuff Jazz, IMPRESARIAAT Hot Black Stuff Jazz, MUZIEKBURO Hot Black Stuff Jazz, MUZIEKBUREAU Hot Black Stuff Jazz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hot Black Stuff Jazz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hot Black Stuff Jazz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hot Black Stuff Jazz.

 

Offerte Hot Black Stuff Jazz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag