Time Bandits

Eigenschappen Time Bandits boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Time Bandits boeken?

Time Bandits boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Time Bandits.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Time Bandits.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Time Bandits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Time Bandits plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Time Bandits

Extra informatie Time Bandits

Biografie Time Bandits
Met zijn groep “TIME BANDITS” veroverde Alides Hidding in de tachtiger jaren al een plaats in de popwereld. Deze Nederlandse band liet nationa al en internationaal van zich horen. In 1980 scoorde Alides zijn eerste hit, met de solosingle “Hollywood Seven”. In 1981 scoorden de Time Bandits een grote danshit met “Live it Up”, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam.

Kenmerkend aan de Time Bandits is het professionele geluid van funk, disco, soul en rock en de onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding. In 1983 bereikt het nummer “I’m Specialized In You” de tweede plaats in de top 40. Het was een monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en het vijfvoudige in Frankrijk. Ook de daarop volgende single “Listen To The Man With The Golden Voice” haalt de top 10.

In oktober 1983 haalt de single “I’m Only Shooting Love” de top 10. Ook internationaal breekt deze band door. De single doet het goed in Frankrijk, Amerika en Australie. De Time Bandits vertrekken op tournee naar AustraliÎ en Nieuw-Zeeland, want ook daar beland de single bovenaan de hitlijsten.

In 1984 bereikt de single “Reach Out” de top 40 en in 1985 werd een hit gescoord met “Endless Road”. Tussendoor vertrekt Alides naar de Verenigde Staten waar hij op uitnodiging van de zeer talentvolle Dan Hartman nummers gaat schrijven.

In oktober 1985 wordt de single “Dancing On A String” een hit. En in 1986 wordt de door Alides Hidding en Dan Hartman geschreven single “I Won’t Steal Away” een hit. In de loop van dit jaar gaat de band regelmatig op tournee naar andere Europese landen, waaronder Frankrijk en Portugal.

In 1987 vertrekt Alides wederom naar Amerika om samen met Dan Hartman aan nieuw materiaal te werken. Het resultaat waren de singles “We’ll be dancing”, “Wildfire” en het album “Can’t Wait For Another World”. Na vier succesvolle albums, besluit Alides Hidding in 1989 voorlopig een punt te zetten achter de Time Bandits. Alides Hidding, zanger, gitarist en songwriter verhuist naar Los Angeles, Verenigde Staten, waar hij o.a. songs schrijft voor artiesten als Jennifer Rush, Helen Schneider, Trini Lopez en The Nylons, in samenwerking met andere componisten als Dan Hartman (Relight my fire), Charlie Mitnight en Dwayne Hitchings. Daarnaast scheef hij de muziek voor de kindertekenfilmserie “Star Street”.

Momenteel werkt Alides Hidding als songwriter voor Nederlandse en Belgische artiesten, waaronder Romeo, Ruth Jacott, Dana Winner, Helmut Lotti, Barbara Dex en vele anderen.

Met zijn vernieuwde versie van de TIME BANDITS treedt hij alweer sinds 1995 op, nationaal en internationaal.

Alides is ook te boeken als solo-artiest; dè uitgelezen keus voor een 80’s thema-avond !
Time Bandits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Time Bandits boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Time Bandits.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Time Bandits, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Time Bandits en de eventuele overige kosten om een optreden van Time Bandits mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Time Bandits.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Time Bandits. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Time Bandits checken, een gratis optie plaatsen op Time Bandits en de boeking(en) van Time Bandits voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Time Bandits, BOEKINGSBUREAU Time Bandits, BOEKINGSBURO Time Bandits, ENTERTAINMENTBUREAU Time Bandits, ENTERTAINMENTBURO Time Bandits, ARTIESTENBUREAU Time Bandits, BOEKINGSKANTOOR Time Bandits, IMPRESARIAAT Time Bandits, MUZIEKBURO Time Bandits, MUZIEKBUREAU Time Bandits, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Time Bandits, ARTIESTENBOEKINGSBURO Time Bandits, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Time Bandits.

 

Offerte Time Bandits aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag