CC Campbell

Eigenschappen CC Campbell boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

CC Campbell boeken?

CC Campbell boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van CC Campbell.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van CC Campbell.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van CC Campbell ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van CC Campbell plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van CC Campbell

Extra informatie CC Campbell

Biografie CC Campbell
CC Campbell bestaat uit Humphrey, Carlo en Charles Campbell, een bekende en zeer muzikale familie. De aandacht die deze heren aan de act besteden, zowel visueel als muzikaal, zal u doen verrassen.

Deze zangact mag zich dan ook met recht één van de beste Soul- Motown acts van Nederland noemen.

Uit het onuitputtelijke soul- en poprepertoire heeft CC Campbell een uiterst zorgvuldige en smaakvolle keuze gemaakt voor een spetterend en zeer exclusief optreden van 35 minuten. CC Campbell laat oude tijden herleven en zorgt voor een swingende avond met het beste van het beste op het gebied van Motown en Soul., SO PUT ON YOUR DANCING SHOES, AND KEEP ON DANCING!

HUMPHREY:

Humphrey, zanger, producer, arrangeur, componist, is altijd bezig met muziek en werkt graag mee aan allerlei projecten, indien het wel muzikaal perfect in orde is. Voor diverse artiesten geproduceerd, o.a. Ruth Jacott en Rob de Nijs. Daarnaast schrijft Humphrey diverse koorarrangementen voor o.a. de Symphonica in Rosso concerten van Paul de Leeuw en Lionel Richie.

CHARLES

Charles is erg fanatiek en gaat voor de volle 100% en voor de gezelligheid. Kortom een doordouwer en filosoof die de geestelijke balans in de groep handhaaft.

CARLO

Carlo is erg gedreven en wil altijd alles, tot in de puntjes, weten met betrekking tot een optreden. Hij is dan waarschijnlijk al een week tevoren bezig met zijn kleding en de pasjes. Een zeer kritische zanger niet alleen vocaal maar ook visueel altijd tot het uiterste gaat om het onderste uit de kan te halen.
CC Campbell boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

CC Campbell boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van CC Campbell.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van CC Campbell, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van CC Campbell en de eventuele overige kosten om een optreden van CC Campbell mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van CC Campbell.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor CC Campbell. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van CC Campbell checken, een gratis optie plaatsen op CC Campbell en de boeking(en) van CC Campbell voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT CC Campbell, BOEKINGSBUREAU CC Campbell, BOEKINGSBURO CC Campbell, ENTERTAINMENTBUREAU CC Campbell, ENTERTAINMENTBURO CC Campbell, ARTIESTENBUREAU CC Campbell, BOEKINGSKANTOOR CC Campbell, IMPRESARIAAT CC Campbell, MUZIEKBURO CC Campbell, MUZIEKBUREAU CC Campbell, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU CC Campbell, ARTIESTENBOEKINGSBURO CC Campbell, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR CC Campbell.

 

Offerte CC Campbell aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag