CPG

Eigenschappen CPG boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

CPG boeken?

CPG boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van CPG.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van CPG.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van CPG ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van CPG plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van CPG

Extra informatie CPG

Biografie CPG
CPG is een top-act van wereldklasse, waar Nederland trots op mag zijn en zeker niet meer omheen kan. CPG, Charming, Proud and Gorgeous, is ontstaan tijdens de Nederlandse versie van de musical Lion King met Carolina Dijkhuizen, Peggy Sandaal en Gitty Pregers als oprichters.

Inmiddels bestaat de basis van het talentvolle trio uit Peggy Sandaal en Gitty Pregers en wordt het glamour trio compleet in een samenstelling met Jacqueline Jonkers en Sophia Wezer. Allen hebben hun basis liggen in het theater en waren te zien in succesvolle musicals als The Lion King, Aïda, Daddy Cool, The Wizz en Dreamgirls. De jaren zeventig, tachtig en negentig laat CPG al zes jaar opnieuw herleven, maar de dames deinzen absoluut niet terug voor grote hits van deze tijd. Door een constante afwisseling tussen perfecte zang en dans in combinatie met meeslepende hits van o.a. Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross, Chic, Sister Sledge, CeCe Peniston, Robin S, Faith Evans, Pointer Sisters en Aretha Franklin, is de act van deze bruisende diva’s van international niveau.

Nadat de dames in 2012 de finale wisten te behalen van het SBS 6-programma The Winner Is… , is CPG in een stroomversnelling geraakt. CPG, inmiddels omgedoopt tot CPG-Divas waren zeer recent nog te zien op SBS 6 in het TV –Programma ‘Beter dan het origineel’. In het door Jeroen van der Boom gepresenteerde programma traden de dames op samen met Carolina Dijkhuizen, waarmee ze een weergaloze gospel versie neerzetten van het nummer ‘(You make me feel like) A Natural Woman’. Dit nummer verscheen ook als single via iTunes. Ook waren ze te zien in de kerst versie van hetzelfde programma waarin zij samen met Jamai het nummer ‘Silverbells’ zongen.

Inmiddels is het trio niet alleen meer actief in Nederland, maar stonden ze ook al op exclusieve feesten in o.a. Monaco samen met o.a. Nile Rodgers (Get Lucky). Naast grote feesten in België en Duitsland, staat CPG al jaren als slotact geprogrammeerd voor meer dan 50.000 mensen tijdens het eindfeest van de Gaypride in Mas Palomas/Gran Canaria. 2013 sloot CPG de Nederlandse Gaypride af in Amsterdam op het Rembrandtplein samen met de HVA-band.

CPG Boeken?

CPG is te boeken in een 30 minuten spetterend tape optreden. Er zijn ook mogelijkheden om CPG te boeken met de Heeren van Amstelband.

So let’s Celebrate, Party  and Go for CPG!!!!!!!!
CPG boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van CPG, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van CPG en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van CPG.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor CPG. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte CPG aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag